CSI: Cyber, 2. sezona

CSI: Cyber, 2. sezona - 1
,
CSI: Cyber, 2. sezona - 1
hr_HR

SUB - NED 00.10

(CSI: Cyber), 2015./2016., SAD, kriminalistička serija

Tvorci serije: Ann Donahue, Carol Mendelsohn, Anthony E. Zuiker

Glume:
Patricia Arquette …………. Avery Ryan
Ted Danson ………………. D. B. Russell
James Van Der Beek ………Elijah Mundo
Charley Koontz …………... Daniel Krumitz
Shad Moss ………………... Brody Nelson
Hayley Kiyoko …………… Raven Ramirez

 

Doma TV donosi drugu sezonu kriminalističke serije 'CSI: Cyber', spin-offa jedne od najuspješnijih televizijskih franšiza, 'CSI'. Specijalna agentica Avery Ryan, koju utjelovljuje dobitnica Oscara Patricia Arquette, vodi FBI-jev Odjel za cyber-kriminal. Ryan i njezin tim istražuju protuzakonite aktivnosti koje se izvode uz pomoć tehnologije i interneta, a koje imaju ozbiljne posljedice na ljudske živote u stvarnom svijetu. U drugoj sezoni njezinu se timu pridružuje novi ravnatelj odjela Forenzike nove generacije D. B. Russell (Ted Danson), koji će zahvaljujući svojem iskustvu i stručnošću postati nezamjenjiv član cyber-tima.


O glumcima:

Patricia Arquette
(Avery Ryan)
Patricia Arquette dolazi iz čikaške glumačke obitelji – otac joj se bavio glumom, kao i svih četvero braće i sestara. S 15 godina pobjegla je od kuće i ubrzo započela glumačku karijeru.

Ted Danson
(D. B. Russell)
Svestranost Teda Dansona na televiziji i filmu čini ga jednim od najuspješnijih suvremenih glumaca. Od debija u igranim filmovima 'The Onion Field' Josepha Wambaugha 1979. do glavne uloge u televizijskoj seriji 'Kafić Uzdravlje', Danson je svojim dramskim i komičarskim nastupima osvojio publiku širom svijeta.

James Van Der Beek
(Elijah Mundo)
James Van Der Beek započeo je svoju glumačku karijeru već s 13 godina. Široj je publici zasigurno najpoznatiji po ulozi Dawsona Leeryja u tinejdžerskoj hit-seriji 'Dawson's Creek', gdje je glumio uz Katie Holmes i Michelle Williams. Imao je i manju ulogu u jednako popularnoj humorističnoj seriji 'Kako sam upoznao vašu majku'.

Charley Koontz
(Daniel Krumitz)
Charley Koontz dolazi iz Concorda u Kaliforniji, gdje je diplomirao kazališnu umjetnost. Publici je najpoznatiji kao 'Fat Neil' u popularnoj seriji 'Klub otpisanih'. Osim u spomenutoj seriji, imao je uloge i u serijama 'Free Rent', 'Royal Pains', 'Moderna obitelj' i 'Perfect Couples'.

Shad Moss
(Brody Nelson)
Iako je mlad, Shad Moss radi u zabavljačkoj industriji gotovo dva desetljeća. Javnosti je poznat i kao Bow Wow, hip hop glazbenik, a glazbom se počeo baviti nakon što ga je otkrio Snoop Dogg, sa svega 5 godina. Prodao je preko 10 milijuna albuma, a više je puta rasprodao Madison Square Garden.

Hayley Kiyoko
(Raven Ramirez)
Kiyoko je započela karijeru nastupima u nacionalnim reklamnim kampanjama, a školovala se i za plesačicu. U dosadašnjoj kratkoj karijeri Imala je uloge u serijama 'Vampirski dnevnici', 'The Forsters' i 'Čarobnjaci iz Waverleyja', a ostvarila je i zapažene uloge u filmovima kao što su 'Jem i Hologrami' i 'Astralna podmuklost: Poglavlje 3'.

 

Seriju 'CSI:Cyber' ne propustite pratiti vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o drugoj sezoni pročitajte ovdje!

 Tagovi