CSI: Cyber, 12. svibnja

CSI: Cyber, 2. sezona - 1
,
CSI: Cyber, 2. sezona - 1
hr_HR

Specijalna agentica Avery Ryan, koju utjelovljuje dobitnica Oscara Patricia Arquette, vodi FBI-jev Odjel za cyber-kriminal.

2. sezona, epizoda 1 - 2

“Why-Fi” - U Averyn tim dolazi D. B. Russell dok istražuju provalu i ubojstvo koje je počinio netko tko je daljinski hakirao sigurnosni sustav kuće u prvoj epizodi druge sezone CBS-ove serije CSI: CYBER. Avery razmatra novo radno mjesto u FBI-u, Krumitz je svjedok na suđenju svojoj sestri, Elijah se bavi osjetljivom obiteljskom situacijom te otkrivamo više o Nelsonovoj i Raveninoj prošlosti. Ted Danson pridružuje se ekipi kao D. B. Russell, novi ravnatelj Forenzike nove generacije koji iz Las Vegasa dolazi u Washington.

“Heart Me” - Kad Ravenina prijateljica Tracy (Lyndon Smith) izgubi posao, stan i sav novac s bankovnog računa kao posljedicu hakiranja koje je izveo muškarac kojeg je upoznala preko aplikacije za pronalaženje partnera, Raven pomaže pronaći krivca. Međutim, Raven zamoli ekipu za pomoć kad hakera pronađu mrtvog, a Tracy se probudi u motelskoj sobi u posjedu oružja kojim je ubojstvo počinjeno te bez sjećanja.

 

Seriju 'CSI: Cyber' ne propustite pratiti vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi