Čovjek protiv divljine, 9. - 11. kolovoza

Čovjek protiv divljine, 5. sezona - 5
,
Čovjek protiv divljine, 5. sezona - 5
hr_HR

U dokumentarnoj seriji ‘Čovjek protiv divljine’ Bear Grylls dovodi se u ekstremne uvjete preživljavanja širom svijeta.

5. sezona, epizoda 9 - 9. kolovoza

Bear Grylls je u Arizoni, zemlji Apača, gdje nam pokazuje kako preživjeti na njezinih 250 tisuća kvadratnih kilometara vrelih pustinja i ledenih planina.

5. sezona, epizoda 10/ 6. sezona, epizoda 1 - 10. kolovoza

Bear je u Škotskoj na moru kod stjenovite obale oko Cape Wratha. Bačen je u otvoreni ocean i mora izdržati pakao koji okreće želudac na splavi za spašavanje na Atlanskom oceanu. Ubrzo nakon što je uspio doći na obalu, shvaća da je na otoku i suočava se s plivanjem hladnim morem do kopna. Bear opaža mrtvoga tuljana pa si od njegove kože radi ronilačko odijelo. Prati obalu na jug, no prisiljen je okrenuti se i vratiti kad mu struja u morskom rukavcu gotovo ne odsječe put. Doživi bliski susret sa smrtonosnim odronom kamenja na strmu i hirovitom gruhu, a onda se ulogoruje u starom, prevrnutom čamcu.

Bear i njegov tim odlaze u Norvešku, jednu od najljepših, ali i najvlažnijih zemalja na planetu. Kombinirajući ono što majka priroda može ponuditi s najnovijom tehnologijom, Bear i njegov tim stvorit će najteže moguće uvjete. U ovom specijalu serije Čovjek protiv divljine senzori će pratiti kako Bearovo tijelo reagira dok vam pokazuje kako preživjeti rezanje neispravnog padobrana, na njega ispuštaju branu kako bi vam pokazao kako prijeći brzu rijeku, testira jednu od najsmrtonosnijih zamki na sebi i suočava se s olujom koja iskušava granice njegove izdržljivosti.

6. sezona, epizoda 2 - 11. kolovoza

Spustivši se užetom u zabranjene džungle Bornea, Bear Grylls mora se nekako spustiti s krošanja džungle kako bi uopće stigao do čvrstoga tla. Pred njim su svakojake pogibelji – grizu ga zmije i pijavice. Čak ga i biljke žele srediti, a kiša i tutnjeće rijeke prijete da će ga odnijeti.

 

Epizode reality serije 'Čovjek protiv divljine' pratite od petka do nedjelje na Doma TV-u.Tagovi