.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Čovjek protiv divljine, 20. - 24. ožujka

Čovjek protiv divljine 5. sezona - 13
,
hr_HR

U dokumentarnoj seriji ‘Čovjek protiv divljine’ Bear Grylls dovodi se u ekstremne uvjete preživljavanja širom svijeta.

4. sez., 11. ep. - 20. ožujka

U posebnom izdanju „Preživjeti divljinu“, Bear Grylls zamijenit će zelenilo za betonsku džunglu kako bi se suočio s opasnostima urbane sredine. Bear koristi svoje tehnike preživljavanja u divljini kako bi ostao živ u gradu. Iskrcava se u napuštenom brodogradilištu i penje na dizalicu, pronalazi hranu na 60 metara visine u tvornici, postavlja zamke u napuštenoj kući i pokazuje kako preživjeti u gradu kada sve ono što uzimamo zdravo za gotovo nestane. Pogodi li grad katastrofa, Bear će vam pokazati kako da ostanete živi.

4. sez., 12. ep. - 21. ožujka

Snimanje Beara Gryllsa jedan je od najtežih poslova na televiziji i u ovoj U posebnoj epizodi „Preživjeti divljinu“ idemo iza kamera da upoznamo njegovu malu filmsku ekipu. Bilo da su vezani za krila aviona ili da skaču s podivljalog vodopada, prate ga kroz neke od najnegostoljubivijih okoliša na svijetu kako bi snimili nevjerojatne snimke. Dok ih gledamo kako rade, ekipa otkriva kako drži korak s Bearom i sve uspijeva snimiti i daje rijedak uvid o tome kakav je život na terenu.

4. sez., 13. ep. - 22. ožujka

U nemilosrdnoj vrućini sjevernoafričke Sahare, Bear pokazuje zašto je pronalazak vode ključan u preživljavanju. Bear koristi vlastiti urin kako bi se ohladio i traži vodu u presušenom bunaru. Pješice stiže do obale gdje hvata i jede hobotnicu koju je našao u olupini broda. Bear gradi zaklon od akacija i za doručak jede burger od buba od kojeg se okreće želudac – napravljen od skakavaca i moljaca, a kasnije završi u napuštenom selu.

5. sez., 1. ep. - 23. ožujka

Gledamo Bearovih najboljih 25 trenutaka iz serije 'Čovjek protiv divljine'.

5. sez., 2. ep. - 24. ožujka

Pustolov Bear Grylls završava na opasnom pustinjskom otoku negdje južno od Papue Nove Gvineje. Naoružan samo štapom, prelazi plimni kanal koji vrvi morskim psima i suočava se s bijesnim primjerkom od 2,5 metara. Bear riskira život penjući se preko lomljivih vulkanskih litica i skačući preko smrtonosnog ponora od 30 metara. Očajnički željan hrane, lovac postaje lovinom kad Bear pokuša uhvatiti morskoga psa golim rukama. Napravivši dasku za jedrenje od bambusa, Bear kreće preko divljih oceanskih valova u potrazi za spasom, no hoće li njegovo improvizirano plovilo izdržati dovoljno dugo da ga iz opasnih voda doveze na sigurno?

 


 Tagovi