Čovjek protiv divljine, 16. - 18. kolovoza

Čovjek protiv divljine, 6. sezona - 5
,
Čovjek protiv divljine, 6. sezona - 5
hr_HR

U dokumentarnoj seriji ‘Čovjek protiv divljine’ Bear Grylls dovodi se u ekstremne uvjete preživljavanja širom svijeta.

6. sezona, epizoda 3 - 16. kolovoza

 Beara Gryllsa odbacuju u arhipelag otoka kod obale Bornea. Bear se bori protiv guste džungle i svladava goleme strmine mučeći se da pronađe pitku vodu. U potrazi za hranom Bear pokušava kopljem uloviti ribu na dubini od šest metara i hvata u zamku divlju svinju.

6. sezona, epizoda 4 - 5 - 17. kolovoza

 Pomoću posve nove akcije i pustolovina, Bear Grylls putuje svijetom demonstrirajući najbolje savjete i tehnike za preživljavanje u divljini, gdje god da zaglibite. Od Arktika do Kariba, od obala do šuma, od planina do pustinja, ovaj globalni vodič za preživljavanje pokriva širok raspon scenarija i savjeta. Zapeli ste na tropskom otoku? Evo kako ćete roneći loviti ribu bez maske. Izgubili ste se u pustinji? Evo kako ćete pronaći i pročistiti vodu. Zarobila vas je rijeka u džungli, a nemate kanu? Evo kako ćete preživjeti brzace i stići na sigurno. Uključuje nikad prije viđene snimke Bearovih izazova s cijeloga planeta.

Bear vodi sa sobom suputnika, glumca Jakea Gyllenhaala, kako bi testirao kako se on nosi s nepredvidljivom i nepopustljivom majkom prirodom. Jake će morati ići onamo kamo ide Bear i jesti ono što Bear jede ako misli izdržati neke od najgorih uvjeta poznatih čovjeku.

6. sezona, epizoda 6 - 7 - 18. kolovoza

 Bear Grylls mora se baciti iz aviona i padobranom sigurno spustiti kako bi došao do ovog zabačenoga kraja. Prelazak najvišeg planinskog lanca u zemlji i paljenje vatre u natopljenoj šumi samo su neke od nepredvidljivih stvari s kojima će se suočiti na ovom terenu.

Beara Gryllsa odbacuju na ledenu kapu koja pokriva aktivni vulkan. S mukom napreduje po mećavi, a ogoljeli krajolik nudi malo hrane. Može li stići do civilizacije suočen s nabujalim riječnim prijelazima i uvijek prisutnim poplavnim bujicama?

 

Epizode reality serije 'Čovjek protiv divljine' pratite od petka do nedjelje na Doma TV-u.Tagovi