.

 

novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Čovjek protiv divljine

Čovjek protiv divljine exposed
08.05.2017. 16:17, Doma TV komentiraj pošalji video galerija

SUB - NED 17.10Galerija fotografija

Čovjek protiv divljine 1. sezona - 15 Čovjek protiv divljine 1. sezona - 16 Čovjek protiv divljine 1. sezona - 14 Čovjek protiv divljine 1. sezona - 13 Čovjek protiv divljine 1. sezona - 12 Čovjek protiv divljine 1. sezona - 11 Čovjek protiv divljine 1. sezona - 10 Čovjek protiv divljine 1. sezona - 9 Čovjek protiv divljine 1. sezona - 8 Čovjek protiv divljine 1. sezona - 17 Čovjek protiv divljine 1. sezona - 1 Čovjek protiv divljine 1. sezona - 2 Čovjek protiv divljine 1. sezona - 3 Čovjek protiv divljine 1. sezona - 4 Čovjek protiv divljine 1. sezona - 5 Čovjek protiv divljine 1. sezona - 6 Čovjek protiv divljine 1. sezona - 7 Čovjek protiv divljine exposed

(Man vs Wild), Velika Britanija, 2006./2007., dokumentarna serija
1. sezona, 15. epizoda

Čovjek protiv divljine 1. sezona - 16U dokumentarnoj seriji ‘Čovjek protiv divljine’ koja s emitiranjem kreće od 9. siječnja na Doma TV-u, Bear Grylls dovodi se u ekstremne uvjete preživljavanja širom svijeta. Služeći se iskustvom koje je stekao kao pripadnik britanske mornarice, planinar i iskusni pustolov, Bear stiže u zabačene destinacije kao što su Istočne Alpe, afričke ravnice i američki Everglades prepun aligatora. Kroz 15 epizoda prve sezone pratimo kako se Bear vraća u civilizaciju i pritom pokazuje tehnike preživljavanja.

Čovjek protiv divljine 1. sezona - 15

Bear Grylls služio je u britanskim specijalnim snagama, popeo se na Mount Everest i istraživao Arktik. U ovoj uzbudljivoj seriji pokazuje nam kako preživjeti na najsurovijim i najposjećenijim mjesta na planetu stavljajući se u kožu ostavljenog turista.

Čovjek protiv divljine 1. sezona - 14Padobranom se spušta u kišne šume, spušta se u pustinje i na jezera te na najviše i negostoljubive vrhove Amerike. Služeći se specijalnim tehnikama preživljavanja kako bi pronašao izlaz iz divljine, penje se strmim liticama, snalazi se na divljim vodama i u ledenim pukotinama, nailazi na zmije, pauke i grabežljivce te traga za hranom: od crva i sirove ribe do korijena i bobica.

Čovjek protiv divljine 1. sezona - 12Voditelj 'Čovjeka protiv divljine', pisac i iskusni pustolov Bear Grylls započeo je život bogat istraživanjem u ranoj dobi. Bear je odrastao na Isle of Wightu, a kao dječak planinario je s ocem. Tri je godine služio u specijalnim zračnim snagama britanske vojske. Tijekom službe slomio je leđa na tri mjesta u padobranskoj nesreći u Južnoj Africi. Usprkos nesreći i težini ozljede, Bear je 1998. sa samo 23 godine ušao na popis najmlađih osoba koje su se popele na Everest. To je iskustvo opisao u knjizi „Kid Who Climbed Everest”.

Čovjek protiv divljine 1. sezona - 11Ne želeći usporiti, Bear je još jedanput postao pionir kad su on i njegova skupina koja se popela na Everest oplovili Ujedinjeno Kraljevstvo na skuteru za vodu. Također je bez pomoći vodio prvi prelazak zaleđenog sjevernog Atlantika u otvorenom gumenjaku. Njegova knjiga o toj pustolovini, „Facing the Frozen Ocean”, ušla je u uži izbor za britansku sportsku knjigu godine. Bear je dobio časnički čin Britanske kraljevske mornarice u čast vođenja ove rekordne ekspedicije.

Čovjek protiv divljine 1. sezona - 10U lipnju 2005. Bear je srušio svjetski rekord večerajući za stolom koji je visio s balona na 7500 metara visine. 15. svibnja 2007. postavio je još jedan svjetski rekord i postao prva osoba koja je jedrila padobranom iznad Mount Everesta. Napisao je 15 knjiga, uključujući i međunarodnu uspješnicu, autobiografiju „Blato, znoj i suze“.

Čovjek protiv divljine 1. sezona - 9


 


 

Ocijeni: 0 glas(ova) 0,0
Navy CIS LA 1. sezona exposed
Navy CIS LA
09.06.2017 / 09:32
Tragovi zločina 3. sezona exposed
Tragovi zločina
28.06.2017 / 09:28
Posljednji brod 1. sezona - 11
Posljednji brod
19.06.2017 / 16:32
Prijatelji 5. sezona epizode - 1
Prijatelji
19.06.2017 / 09:33

Pošalji članak

Vaša e-mail adresa:

E-mail adresa primatelja:

Kratka poruka:

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se