.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Čistilište u predgrađu, 20. - 22. studenog

Čistilište u predgrađu
,
hr_HR

Predgrađe je za mnoge raj na zemlji – prekrasno uređeni travnjaci, savršeni domovi, operirani nosovi, široki, lažni osmijesi i prskalice koje se aktiviraju svaki dan u isto vrijeme.

 3. sez., 11. ep. - 20. studenog

Nakon što Dalia nije primljena na jedini faks na koji se prijavila, Dallas joj nastoji pomoći da nađe pravo zvanje. No Dalia bi radije našla bogatog muškarca. U međuvremenu George prisiljava Tessu da učetvero iziđu na spoj s majkom i sinom koje su upoznali na razgledanju koledža. On sa seksi mamicom Karen (gostujuća zvijezda CHRISTINA MOORE – Novi klinci s Beverly Hillsa, Okus krvi), a Tessa s njezinim sinom Kennyjem (gost PATRICK DE LEDEBUR – Luda Noć vještica), U epizodi gostuje i komičarka TIG NOTARO.3. sez., 12. ep. - 21. studenog

Kada Tessa preuzme organizaciju svadbe Lise i Malika (stalni gostujući glumac MAESTRO HARRELL), muči se s ograničenim budžetom i gubi iz vida romantiku. U međuvremenu June (stalna gošća serije LINDSEY SHAW) poziva Tessu na red i upozorava je da se kloni Ryana (stalni gostujući glumac PARKER YOUNG). Malikova obitelj odluči bojkotirati vjenčanje i on angažira Georgea da ga isprati do oltara. A Sheila ponudi Lisi neke naizgled mudre savjete. U seriji ponovno gostuje TIM MEADOWS kao Edmond.


3. sez., 13. ep. - 22. studenog

U finalu sezone, kada se Tessa pridruži kružoku pletilja, Georgea malo iznenadi velika razlika u godinama između Tesse i njezinih novih prijateljica. Oporavljajući se od veze za jednu noć, George se lati olovke i papira da napiše pjesmu posvećenu svojoj muzi. U međuvremenu, tek vjenčani, Malik (stalna gostujuća zvijezda MAESTRO HARRELL) i Lisa kao da se ne slažu. U ovoj epizodi ponovno glume PARKER YOUNG kao Ryan Shay i LINDSEY SHAW kao June.

Seriju 'Čistilište u predgrađu' ne propustite od ponedjeljka do petka na Domi TV!Tagovi