Castle, 7. - 13. siječnja

castle, 8 sezona
,
castle, 8 sezona
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi još jednu u nizu višestruko nagrađivanih američkih krimi-serija.

 7.sez., 16. - 18. ep. - 7. siječnja

Nakon misterioznog ubojstva astronauta na obuci uoči leta na Mars u komori za simulaciju, Castle i Beckettica odjenut će svemirska odijela i provesti istragu. Međutim, nakon što otkriju da nitko unutar zatvorenog simulatora nije mogao počiniti ubojstvo te da nitko izvana nije mogao ući, dolazi do nevjerojatnog obrata u slučaju.

Nakon tajanstvena ubojstva čovjeka u parku, Castle i Beckettica udružuju se s utjecajnom detektivkom natjecateljskog duha iz Hong Konga koja posjeduje informacije o žrtvi. Međutim, nakon detaljne istrage, Beckettica shvaća da ni detektivka iz Hong Konga ni žrtva nisu osobe za koje se izdaju.

Detektiv Kevin Ryan radio je u osiguranju karizmatičnog kongresmena na dobrotvornoj priredbi kada su iznenada počeli pljuštati meci. U želji da uhiti ubojicu, Ryan uz pomoć Castlea i Beckettice mora istražiti što je sve prethodilo pucnjavi.
 

7.sez., 19. - 21. ep. - 8. siječnja

Nakon što je Richie „Pitbull“ Falco, vrhunski odvjetnik za odštete, pronađen mrtav, Beckettica i Castle istražuju njegove mnogobrojne klijente i konkurenciju u potrazi za ubojicom. Međutim, misterij se nastavlja kada otkriju nevjerojatnu tajnu koja bi mogla biti povezana s Richiejevim ubojstvom.

Tajanstveni san koji se ponavlja potiče Castlea i Becketticu na potragu za odgovorima o dvomjesečnom razdoblju njegova nestanka. Međutim, njihova potraga za istinom ima smrtonosne posljedice.

Beckett mora pomoći Castleu i Alexis kada je zračni pozornik ubijen na njihovu letu.
 

7.sez., 22. - 23. ep.;8.sez., 1.ep. - 9. siječnja

Ubijen je autor humorističnog skeč-showa, a istraga otkriva iznenađujuću tajnu o njemu.

Nakon što je osoba ubijena u šumi, Castle postane opsjednut slučajem jer ga podsjeća na događaj koji mu je obilježio djetinjstvo. Beckett doživi prekretnicu u životu.

Nakon što je položila ispit za kapetanicu u finalu 7. sezone, Beckett se iznenadila ponudom da se natječe za Senat. U premijeri sezone krcatoj akcijom, Castle i Beckett prilagođavaju se Beckettinoj promjeni karijere kad poziv misterioznog neznanca pokrene eksplozivni lanac događaja. Svaka priča ima dvije strane, a ova će jedinstvena dvodijelna epizoda istražiti istu priču iz perspektive svakog od njih, prvo Castleovu stranu dok traži Beckett u uzbudljivoj premijeri 8. sezone.

8.sez., 2. - 4. ep. - 10. siječnja

U drugom dijelu prošlotjedne premijere 8. sezone otkrivamo Beckettinu stranu njezina iznenadnog nestanka. Nakon što je dobila misterioznu dojavu iz svoje prošlosti, Beckett je gurnuta u borbu za vlastiti život dok joj je za petama tim plaćenika. Dok Castle istražuje zašto je njegova žena u bijegu, Beckett mora otkriti tko je želi ubiti prije nego što uspije dovršiti posao.

Kad studenta iz lokalnoga bratstva pronađu stravično ubijenog, Castle mora preuzeti krinku profesora kako bi dobio pristup u žrtvin svijet. Međutim, on i Beckett uskoro otkriju da se iza zabavnog studentskog života skrivaju mračnije tajne koje sveučilište želi zadržati skrivenima.

Kad se Castleov idol, pisac poznat po pustinjaštvu, pojavi mrtav, Castle je odlučan u namjeri da riješi ubojstvo svoga junaka. No kako on i Beckett kopaju dublje, otkrivaju da je istina čudnija od fikcije.
 

8.sez., 5. - 7. ep. - 11. siječnja

Kad neprocjenjivo umjetničko djelo ukradu, a čovjeka koji ga je prevozio ubiju, Castle i Beckett moraju surađivati s ključnim svjedokom kako bi pronašli sliku i istjerali ubojicu na čistac. Sa specijalnom gošćom Stephnie Weir („MADtv“, „Komičari“).

Detektiv Slaughter (gostujući glumac Adam Baldwin) vraća se kako bi mu Castle pomogao riješiti slučaj pljačke s velikim ulozima. No kad pronađu tijelo povezano s tim zločinom, Slaughter postane glavni sumnjivac u pljački koja se pretvorila u ubojstvo, a Castle mora utvrditi je li kriv ili mu pomoći dokazati da je nevin.

Kako bi ulovili brutalnog ubojicu zavodničkog varalice, Castle i Beckett moraju istražiti njujoršku elitu. U međuvremenu, Castle planira iznenaditi Beckett za godišnjicu njihova braka.
 

8.sez., 8. - 10. ep. - 12. siječnja

Castle i Beckett istražuju ubojstvo zabavljača na kruzeru, no završe zarobljeni na moru s ubojicom. „Mr. & Mrs. Castle“.

Kad pronađu tijelo u kazalištu Marthine najnovije predstave, Castlea i Beckett istraga vodi u neočekivano opasni svijet kompetitivnog a capella pjevanja. U gostujućoj je ulozi Corbin Bleu iz „High School Musicala“.


Castle napokon završi na sudu kad završi na klupi kao ključni svjedok ubojstva koje se dogodilo prije pet mjeseci. No kad se iznenada pojave nove informacije, on i Beckett natječu se s vremenom kako bi spriječili zloporabu pravde.
 

8.sez., 11. - 13. ep. - 13. siječnja

Kad pronađu mrtva sina jednog ruskog diplomata, Beckett i Castle nađu se u opasnoj igri međunarodnoga zločina i kazne, a Castle mora zabavljati društvenog ruskog člana osiguranja koji se pokaže umješanijim nego što je itko planirao.

Castlea zarobe i prisile surađivati s neznancima u rješavanju poremećenih zagonetki i misaonih igara dok se Beckett i 12. postaja natječu s vremenom kako bi spasili Castlea i uhvatili ubojicu.

Beckett i 12. postaja istražuju ubojstvo polaznika tečaja engleskog kao drugog jezika. No kad žrtvin razred ne želi ništa reći policiji, Castle pod krinkom imigranta francuskoga Kanađanina doznaje da je žrtva bila više od onoga za što se izdavala.

 

Seriju 'Castle' pratite od ponedjeljka do nedjelje u večernjem terminu na Doma TV-u!
 Tagovi