.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Castle, 7. - 11. svibnja

img placeholder
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi još jednu u nizu višestruko nagrađivanih američkih krimi-serija.

8. sez., 12. ep. - 7. svibnja

Castlea zarobe i prisile surađivati s neznancima u rješavanju poremećenih zagonetki i misaonih igara dok se Beckett i 12. postaja natječu s vremenom kako bi spasili Castlea i uhvatili ubojicu.

8. sez., 13. ep. - 8. svibnja

Beckett i 12. postaja istražuju ubojstvo polaznika tečaja engleskog kao drugog jezika. No kad žrtvin razred ne želi ništa reći policiji, Castle pod krinkom imigranta francuskoga Kanađanina doznaje da je žrtva bila više od onoga za što se izdavala.

8. sez., 14. ep. - 9. svibnja

Castle se vraća u Grad Anđela u potrazi za odgovorima o svom nestalom vremenu. No sve završi ubojstvom kad ga regrutira legendarno Društvo najvećih detektiva kako bi riješio jedno ubojstvo. Summer Glau gostuje kao Kendall Frost, nagao privatni detektiv iz Los Angelesa koji se natječe s Castleom u rješavanju toga ubojstva, a Gerald McRaney gostuje kao Mason Wood, predsjednik Društva najvećih detektiva.

 

8. sez., 15. ep. - 10. svibnja

Kad netko ubije časnika za novačenje s policijske akademije, Beckett i tim moraju se vratiti na svoje staro vježbalište kako bi proveli istragu. U međuvremenu, Castle mora razmisliti o odluci koja ima velike posljedice za njega i Beckett.

8. sez., 16. ep. - 11. svibnja

Trag s poprišta ubojstva vozača oklopljenog vozila vodi Beckett i Castlea natrag na jedan stari slučaj koji je riješio Esposito. No javljaju se komplikacije kada doznaju da im Esposito možda nije rekao sve o svojoj prošlosti s počiniteljem.

Seriju 'Castle' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV.
 Tagovi