Castle, 5. sezona

Castle, 5. sezona - 5
,
Castle, 5. sezona - 5
hr_HR

PON - PET 18.30

(Castle), 2012., SAD, kriminalistička serija

5. sezona, 24 epizode
Tvorac serije: Andrew W. Marlowe

Glume:
Nathan Fillion - Richard Castle
Stana Katic - Kate Beckett
Molly C. Quinn - Alexis Castle
Jon Huertas - Javier Esposito
Seamus Dever - Kevin Ryan
Susan Sullivan - Martha Rodgers
Tamala Jones - Lanie Parish

Doma TV donosi petu sezonu nagrađivane kriminalističke serije, o piscu kriminalističkih romana i njujorškoj detektivki koji su udružili snage u borbi protiv kriminala, a usput se i zbližili, te prešli granicu profesionalnog odnosa. U petoj sezoni nastavljaju rješavati ubojstvo Beckettičine majke, te pokušavaju definirati svoj sve prisniji odnos.


O glumcima:

NATHAN FILLION (Rick Castle)
Nathan Fillion bio je dio stalne glumačke postave 'Kućanica' u ulozi dr. Adama Mayfaira, novog susjeda u Wisteria Laneu i mnogo mlađeg supruga Katherine Mayfair (Dana Delany). Na velikom platnu pojavio se s Keri Russell u romantičnoj komediji 'Konobarica'.

STANA KATIC (Kate Beckett)
Uz dojmljiv opus koji obuhvaća film, televiziju i kazalište, Stana Katic postala je jedna od najtraženijih glumica Hollywooda. Osim od uloge u filmu Willa Eisnera i Franka Millera 'The Spirit' sa Samuelom L. Jacksonom, glumi i u filmu o Jamesu Bondu, 'Bond 22: Zrno utjehe', u filmu nagrađivanog redatelja Roberta Bentona 'Gozba ljubavi' s Morganom Freemanom i Gregom Kinnearom i u indie filmu 'Stilletto' s Tomom Berringerom i Tomom Sizemoreom.

SUSAN SULLIVAN (Martha Rodgers)
Susan Sullivan dvaput je nominirana za nagradu Emmy i Zlatni globus i dobro je poznata televizijskoj publici po glavnim ulogama u hitovima 'Dharma i Greg' i 'Falcon Crest'. Ima i veliki broj gostujućih uloga, a neke od serija u kojima je gostovala su 'Dva i pol muškarca', 'The Nine' i 'Sutkinja Amy'.

TAMALA JONES (Lanie Parish)
Tamala Jones ostvarila je raznoliku karijeru na temelju njezina golemog talenta radeći u dramskim i komičnim projektima za film i televiziju. U dvadesetoj godini debitirala je u filmu 'Istkano srcem' kao prabaka lika koji glumi Maya Angelou.

JON HUERTAS (Javier Esposito)
U hvaljenoj miniseriji 'Generacija ubojica' njegova izvanredna gluma u ulozi narednika Tonyja “Pokea” Espere dočarava filozofski pogled iz ulične perspektive na ono što je preživio prvi bataljun američkih marinaca tijekom prvih pet tjedana invazije na Irak. Pojavio se i u mnogim TV serijama među kojima su i 'Zakon braće', 'Sarah Connor: Kronike', 'Navy CIS', 'CSI' i 'Bez traga'.

 

Ne propustite petu sezonu popularne serije 'Castle' od ponedjeljka do petka na Doma TV-u! Više o petoj sezoni pročitajte OVDJE.Tagovi