.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Castle, 5. - 9. veljače

Castle 2. sezona -3
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi još jednu u nizu višestruko nagrađivanih američkih krimi serija. S dozom humora, akcije i lagane napetosti između glavnih likova u seriji Castle, proslavljeni pisac krimi romana pridružuje se detektivki u rješavanju misterioznih ubojstava.

3. sez., 14. ep. - 5. veljače

Castle i Beckettica pozvani su da istraže ubojstvo dobitnika 117 milijuna dolara na lutriji, koji je pronađen mrtav u svom stanu, a sef u kojem se nalazio zgoditak ispražnjen je. Pregledom prethodnih troškova žrtve otkrivaju da se pokušavao iskupiti za pogreške koje je u životu počinio. Istodobno, Martha je naslijedila milijun dolara od svoga bivšeg partnera Cheta i traži način da učini nešto u njegovu čast.

3. sez., 15. ep. - 6. veljače

Beckettica i Castle pozvani su da istraže ubojstvo bogatašice ubijene pištoljem za čavle. Castle je bio u internatu s mužem ubijene, Damienom Westlakeom (Jason Wiles). Beckettica Castleova starog prijatelja smatra prvim osumnjičenim, ali Castle se ne slaže. Njihova istraga dovodi ih do zaboravljenog slučaja: ubojstva Philipa Westlakea (Damienova oca) koje se dogodilo dva desetljeća prije.

3. sez., 16. ep. - 7. veljače

(Prvi dio). Castle i Beckettica istražuju ubojstvo njujorškog taksista koji je izrešetan, a njegov automobil rastavljen. U potrazi za ubojicom istraga ih odvodi u skladište u kojem nalaze tragove radioaktivnog materijala i dokaze da je tu možda boravila teroristička skupina i sklapala prljavu bombu. Beckettica i tim moraju surađivati s bezobzirnim agentom Domovinske sigurnosti Markom Fallonom (Adrian Pasdar), ali Castle ima osjećaj da im je sve ovo namješteno. Kako se Castle i Beckettica sve više približavaju sumnjivcu, bivaju zatočeni u hladnjači dok je nuklearna naprava tko zna gdje u gradu.

3. sez., 17. ep. - 8. veljače

(Drugi dio). Castle i Beckettica i dalje su zarobljeni u hladnjači dok njujorška policija i Ministarstvo domovinske sigurnosti traže prljavu bombu. Alexis zabrinuta nazove, što rezultira time da pomoć napokon dolazi, a među ljudima koji priskaču je i Beckettičin dečko Josh. Ponovno na zadatku, Beckettica i Castle udružuju se s Domovinskom sigurnošću i prate trag domaćih terorista.

3. sez., 18. ep. - 9. veljače

Kad Saru Cutler, glavnu scenaristicu najdugovječnije njujorške sapunice, netko ubije protupožarnom sjekirom, Castle i Beckettica ubrzo otkrivaju dramu koja se odvijala iza kulisa snimanja, jednako skandaloznu kao izmišljeni scenariji, zbog koje bi mnogi ubili samo da dobiju prednost.

Seriju 'Castle' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!
 Tagovi