Castle, 5. - 10. kolovoza

castle, 7. sezona
,
castle, 7. sezona
hr_HR

Izbjegavali su metke, hvatali ubojice i u tom njihovu neobičnom partnerstvu riješili bezbroj slučajeva ubojstva, a u novim nastavcima gledatelje očekuju još mističniji slučajevi i intrigantniji zapleti.

7. sezona, epizoda 19 - 20 - 5. kolovoza

 Nakon što je Richie „Pitbull“ Falco, vrhunski odvjetnik za odštete, pronađen mrtav, Beckettica i Castle istražuju njegove mnogobrojne klijente i konkurenciju u potrazi za ubojicom. Međutim, misterij se nastavlja kada otkriju nevjerojatnu tajnu koja bi mogla biti povezana s Richiejevim ubojstvom.

Tajanstveni san koji se ponavlja potiče Castlea i Becketticu na potragu za odgovorima o dvomjesečnom razdoblju njegova nestanka. Međutim, njihova potraga za istinom ima smrtonosne posljedice.

7. sezona, epizoda 21 - 22 - 6. kolovoza

 Beckett mora pomoći Castleu i Alexis kada je zračni pozornik ubijen na njihovu letu.

Ubijen je autor humorističnog skeč-showa, a istraga otkriva iznenađujuću tajnu o njemu.

7. sezona, epizoda 23/ 8. sezona, 1. epizoda - 7. kolovoza

 Nakon što je osoba ubijena u šumi, Castle postane opsjednut slučajem jer ga podsjeća na događaj koji mu je obilježio djetinjstvo. Beckett doživi prekretnicu u životu.

Nakon što je položila ispit za kapetanicu u finalu 7. sezone, Beckett se iznenadila ponudom da se natječe za Senat. U premijeri sezone krcatoj akcijom, Castle i Beckett prilagođavaju se Beckettinoj promjeni karijere kad poziv misterioznog neznanca pokrene eksplozivni lanac događaja. Svaka priča ima dvije strane, a ova će jedinstvena dvodijelna epizoda istražiti istu priču iz perspektive svakog od njih, prvo Castleovu stranu dok traži Beckett u uzbudljivoj premijeri 8. sezone.

8. sezona, epizoda 2 - 3 - 8. kolovoza

 U drugom dijelu prošlotjedne premijere 8. sezone otkrivamo Beckettinu stranu njezina iznenadnog nestanka. Nakon što je dobila misterioznu dojavu iz svoje prošlosti, Beckett je gurnuta u borbu za vlastiti život dok joj je za petama tim plaćenika. Dok Castle istražuje zašto je njegova žena u bijegu, Beckett mora otkriti tko je želi ubiti prije nego što uspije dovršiti posao.

Kad studenta iz lokalnoga bratstva pronađu stravično ubijenog, Castle mora preuzeti krinku profesora kako bi dobio pristup u žrtvin svijet. Međutim, on i Beckett uskoro otkriju da se iza zabavnog studentskog života skrivaju mračnije tajne koje sveučilište želi zadržati skrivenima.

8. sezona, epizoda 4 - 5 - 9. kolovoza

 Kad se Castleov idol, pisac poznat po pustinjaštvu, pojavi mrtav, Castle je odlučan u namjeri da riješi ubojstvo svoga junaka. No kako on i Beckett kopaju dublje, otkrivaju da je istina čudnija od fikcije.

Kad neprocjenjivo umjetničko djelo ukradu, a čovjeka koji ga je prevozio ubiju, Castle i Beckett moraju surađivati s ključnim svjedokom kako bi pronašli sliku i istjerali ubojicu na čistac. Sa specijalnom gošćom Stephnie Weir („MADtv“, „Komičari“).

8. sezona, epizoda 6 - 7 - 10. kolovoza

 Detektiv Slaughter (gostujući glumac Adam Baldwin) vraća se kako bi mu Castle pomogao riješiti slučaj pljačke s velikim ulozima. No kad pronađu tijelo povezano s tim zločinom, Slaughter postane glavni sumnjivac u pljački koja se pretvorila u ubojstvo, a Castle mora utvrditi je li kriv ili mu pomoći dokazati da je nevin.

Kako bi ulovili brutalnog ubojicu zavodničkog varalice, Castle i Beckett moraju istražiti njujoršku elitu. U međuvremenu, Castle planira iznenaditi Beckett za godišnjicu njihova braka.

 

Seriju 'Castle' pratite od ponedjeljka do subote u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi