Castle, 3. - 9. kolovoza

castle, 7. sezona
,
castle, 7. sezona
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi još jednu u nizu višestruko nagrađivanih američkih krimi serija. S dozom humora, akcije i lagane napetosti između glavnih likova u seriji Castle, proslavljeni pisac krimi romana pridružuje se detektivki u rješavanju misterioznih ubojstava

2. sezona, epizoda 22 - 23; 7. sezona, epizoda 19 - 3. kolovoza

Poznati glavni kuhar nađen je zaleđen u kuhinji njujorškog restorana; Castle nađe zajednički interes s bivšom Beckettinom školskom kolegicom.

Slučaj pljačke i ubojstva potakne Beckett da pozove Demminga da joj pomogne u slučaju; istraga se pretvori u natjecanje za Beckettinu pozornost.

Nakon što je Richie „Pitbull“ Falco, vrhunski odvjetnik za odštete, pronađen mrtav, Beckettica i Castle istražuju njegove mnogobrojne klijente i konkurenciju u potrazi za ubojicom. Međutim, misterij se nastavlja kada otkriju nevjerojatnu tajnu koja bi mogla biti povezana s Richiejevim ubojstvom.

2. sezona, epizoda 24; 3. sezona, epizoda 1; 7. sezona, epizoda 20 - 4. kolovoza

Castle i Beckett istražuju navodno ubojstvo obavještajca; Beckettina veza s Demmingom unosi napetost u njezin odnos s Castleom.

Beckett i njezina ekipa slijedeći ubojicu upadaju u stan i na svoje iznenađenje ondje nalaze Castlea, kojeg nisu vidjeli ni čuli mjesecima, kako stoji iznad leša mrtve žene s pištoljem u ruci. Beckettica nema izbora, mora uhititi Castlea dok se ne dokaže da je nevin.

Tajanstveni san koji se ponavlja potiče Castlea i Becketticu na potragu za odgovorima o dvomjesečnom razdoblju njegova nestanka. Međutim, njihova potraga za istinom ima smrtonosne posljedice.

3. sezona, epizoda 2 - 3; 7. sezona, epizoda 21 - 5. kolovoza

Beckett i Castle tragaju za ubojicom poznate vidovnjakinje i istodobno raspravljaju jesu li izvanosjetilne sposobnosti stvarne ili lažne. No kada dođe pismo od žrtve u kojoj ona predviđa vlastitu smrt, moraju otkriti tko je zapravo napisao pismo, žrtva ili ubojica.

Dok istražuju ubojstvo otkupljivača jamčevine, Beckettica i Castle nalete na Beckettičina prvoga policijskog instruktora Mikea Roycea, koji sada radi kao lovac na ucijenjene glave i lovi njihova osumnjičenika za ubojstvo, na temelju naloga za uhićenje zbog nedolaska na sudsko ročište.

Beckett mora pomoći Castleu i Alexis kada je zračni pozornik ubijen na njihovu letu.

3. sezona, epizoda 4 - 5; 7. sezona, epizoda 22 - 6. kolovoza

Beckettica i Castle istražuju ubojstvo mladoga izvršnog direktora u koje su uključeni antikno oružje, metak star dvjesto godina i njujorška steampunk supkultura. Kasnije, otkriva se nova romansa u Beckettičinu životu.

Kad u okružnoj bolnici u tuđem lijesu nađu leš liječnika, Castle i Beckettica uranjaju u složene odnose unutar bolnice i liječnikov život da bi pronašli ubojicu. Istodobno, Castleov odnos s bivšom ženom zaoštrava se zbog dviju ulaznica za koncert.

Ubijen je autor humorističnog skeč-showa, a istraga otkriva iznenađujuću tajnu o njemu.

3. sezona, epizoda 6 - 7; 7. sezona, epizoda 23 - 6. kolovoza

Kad na tijelu ubijene žene pronađu tragove kakve je ostavljao jedan stari ubojica, Castle i Beckettica otkrivaju da se Trostruki Ubojica, koji je nestao četiri godine prije, možda vratio. Istodobno, Castle prvo potiče pa obeshrabruje Alexis u vezi s njezinim tajnim obožavateljem.

Beckettica i Castle interveniraju nakon objave da je „pogođen policajac“, da bi otkrili da je ubijeni „policajac“ zapravo striper u policijskoj uniformi.

Nakon što je osoba ubijena u šumi, Castle postane opsjednut slučajem jer ga podsjeća na događaj koji mu je obilježio djetinjstvo. Beckett doživi prekretnicu u životu.

3. sezona, epizoda 8 - 9 - 7. kolovoza

Tijekom istrage ubojstva radnika podzemne željeznice u Central Parku Beckettica i Castle otkrivaju da je jedan dječak brutalno otet. Istodobno, Alexis glumi dadilju ostarjelom štakoru.

Kad u autu pronađu mrtvu astrofizičarku koju je ubila dekompresija eksploziva, Castle razvije teoriju da je njezina smrt posljedica otmice izvanzemaljaca, osobito kad vladin agent (Lyle Lovett) pokuša zaustaviti istragu.

3. sezona, epizoda 10 - 11 - 8. kolovoza

Castle i Beckettica istražuju ubojstvo bivšega lučkog radnika, sadašnjeg vlasnika bara čiji je leš pronađen kako pluta East Riverom, što ih dovodi do otkrića tajne koja datira još iz doba prohibicije.

Natalie Rhodes (Laura Prepon), koja glumi Nikki Heat u ekranizaciji „Toplinskog udara“, pridružuje se Castleu i Beckettici u njihovoj sljedećoj istrazi agentice za spajanje parova iz visoke klase, Stacy Collins. Tijekom svog „istraživanja za potrebe lika“ Natalie odlazi u krajnost te na odobravanje Castlea i negodovanje Beckettice postaje ista Beckettica. Ryan traži najbolji način da zaprosi Jenny.

 

Ne propustite nove zaplete zanimljivih istraga kriminalističke serije "Castle" od ponedjeljka do nedjelje na Doma TV-u!Tagovi