Castle, 29. lipnja - 3. srpnja

Castle, 6. sezona - 2
,
Castle, 6. sezona - 2
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi još jednu u nizu višestruko nagrađivanih američkih krimi serija. S dozom humora, akcije i lagane napetosti između glavnih likova u seriji Castle, proslavljeni pisac krimi romana pridružuje se detektivki u rješavanju misterioznih ubojstava.

6. sezona, epizoda 15 - 16 - 29. lipnja

Ubojstvo podle srednjoškolke namami Castlea natrag u jednu od mnogih škola koje je pohađao, gdje s oduševljenjem sazna da dokazi ukazuju na iznenađujućeg krivca – tinejdžericu s moćima telekineze, što njega i Beckett uvlači u stvarnu verziju filma "Carrie".

Kada mlada žena izmučena grizodušjem prizna ubojstvo glumca u usponu – znajući detalje koje je samo ubojica mogao znati – Beckett i Castle naizgled imaju riješen slučaj sve dok ne otkriju dokaz da osumnjičena nikako nije mogla biti ubojica. Kada druga osoba prizna, jednako uvjerena da je počinila ubojstvo, tim shvati da je slučaj misteriozniji nego što su mislili.

6. sezona, epizoda 17 - 18 - 30. lipnja

Beckett je regrutirana da pomogne u istrazi odjela za narkotike, ali rutinska misija postane smrtonosna kada tajna operacija pođe po zlu. Da preživi, Beckett mora nadmudriti neke od najopasnijih ljudi njujorškog podzemlja – uključujući moćnog neprijatelja iz svoje prošlosti.

Kad japansku balerinu ubiju pod tajanstvenim okolnostima, Castle i Beckett istražuju njezin tajni život i otkriju dokaze da ju je ubio nindža te da sada taj nindža proganja njih.

6. sezona, epizoda 19 - 1. srpnja

Castle i Beckett istražuju ubojstvo mešetara s Wall Streeta, ali slučaj skrene na šokantan kolosijek kad otkriju da je žrtva tajni obavještajac ureda državnog tužioca. Da bi stvari bile kompliciranije, državni tužilac o kome je riječ je Elizabeth Weston (gošća Salli Richardson-Whitfield, "Eureka"), otuđena sestra kapetana Gatesa.

6. sezona, epizoda 20 - 2. srpnja

Kada građevinski radnici pronađu tijelo zloglasnoga njujorškog mafijaša koji je nestao sedamdesetih, Beckett i Castle pokušavaju riješiti trideset godina staro mafijaško ubojstvo. Nažalost, jedini je svjedok čovjek koji još misli da su sedamdesete, pa da otkriju što zna, moraju ići niz dlaku njegovoj deluziji i partijati kao da su zadnji dani diska.

6. sezona, epizoda 20 - 3. srpnja

Kad nadobudnoga profesionalnog skejtera upuca misteriozni motociklist, Castle i Beckett uvučeni su u svijet ekstremnih sportova, gdje izvođenje vratolomija nije jedina opasna stvar.

Ne propustite nove zaplete zanimljivih istraga kriminalističke serije 'Castle' na Doma TV-u!Tagovi