Castle, 27. - 28. prosinca

castle 7
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi još jednu u nizu višestruko nagrađivanih američkih krimi-serija.

 7.sez., 1. - 3. ep. - 27. prosinca
Dok se Richard Castle vozio na svoje dugo iščekivano vjenčanje, s ceste ga je izgurao crni terenac. U međuvremenu, nakon što je uzalud čekala da se Castle pojavi na vjenčanju, Beckettica je pozvana na mjesto nesreće te je ondje u provaliji ugledala Castleov auto u plamenu. Tko ili što je uzrokovalo nesreću? Je li Castle ikako mogao preživjeti? Premijerni nastavak nadovezuje se na scenu nesreće iz završnog nastavka prethodne sezone.

Dok tim istražuje ubojstvo direktora tvrtke koja proizvodi igračke, Castle otkriva trag koji vodi do njegova tajanstvenog nestanka te time započinje vlastitu opasnu istragu.

Nakon neviđeno brutalnog ubojstva majstora u biljaru, Castle i Beckettica pronalaze dokaze koji upućuju na to da je ubojica imao paranormalne moći. U međuvremenu Castle i Beckettica pokušavaju vratiti život u normalu nakon njegova nestanka.

7.sez., 4. - 5. ep. - 28. prosinca
Nakon ubojstva prodavača sladoleda, dokazi Becketticu i Castlea upućuju na to da nepoznati učenik drugog razreda ima ključne informacije o slučaju. Castle odlazi na tajni zadatak u osnovnu školu da bi pokušao identificirati učenika drugog razreda, ali pritom ništa ne ide po planu.

Nakon ubojstva internetske slavne ličnosti, Castle i Beckettica istražuju blještavi svijet internetske slave. Međutim, nakon što ubojica objavi slike s mjesta zločina na stranici za objavljivanje fotografija, shvatit će da imaju posla sa sociopatom s društvenih mreža koji bi mogao iznova napasti.

Seriju 'Castle' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi