.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Castle, 23. - 27. travnja

img placeholder
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi još jednu u nizu višestruko nagrađivanih američkih krimi serija.

8. sez., 2. ep. - 23. travnja

U drugom dijelu prošlotjedne premijere 8. sezone otkrivamo Beckettinu stranu njezina iznenadnog nestanka. Nakon što je dobila misterioznu dojavu iz svoje prošlosti, Beckett je gurnuta u borbu za vlastiti život dok joj je za petama tim plaćenika. Dok Castle istražuje zašto je njegova žena u bijegu, Beckett mora otkriti tko je želi ubiti prije nego što uspije dovršiti posao.

8. sez., 3. ep. - 24. travnja

Kad studenta iz lokalnoga bratstva pronađu stravično ubijenog, Castle mora preuzeti krinku profesora kako bi dobio pristup u žrtvin svijet. Međutim, on i Beckett uskoro otkriju da se iza zabavnog studentskog života skrivaju mračnije tajne koje sveučilište želi zadržati skrivenima.

 

8. sez., 4. ep. - 25. travnja

Kad se Castleov idol, pisac poznat po pustinjaštvu, pojavi mrtav, Castle je odlučan u namjeri da riješi ubojstvo svoga junaka. No kako on i Beckett kopaju dublje, otkrivaju da je istina čudnija od fikcije.

8. sez., 5. ep. - 26. travnja

Kad neprocjenjivo umjetničko djelo ukradu, a čovjeka koji ga je prevozio ubiju, Castle i Beckett moraju surađivati s ključnim svjedokom kako bi pronašli sliku i istjerali ubojicu na čistac. Sa specijalnom gošćom Stephnie Weir („MADtv“, „Komičari“).

8. sez., 6. ep. - 27. travnja

Detektiv Slaughter (gostujući glumac Adam Baldwin) vraća se kako bi mu Castle pomogao riješiti slučaj pljačke s velikim ulozima. No kad pronađu tijelo povezano s tim zločinom, Slaughter postane glavni sumnjivac u pljački koja se pretvorila u ubojstvo, a Castle mora utvrditi je li kriv ili mu pomoći dokazati da je nevin.

Seriju 'Castle' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV.


 Tagovi