.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Castle, 22. - 26. siječnja

Castle 2. sezona -4
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi još jednu u nizu višestruko nagrađivanih američkih krimi serija. S dozom humora, akcije i lagane napetosti između glavnih likova u seriji Castle, proslavljeni pisac krimi romana pridružuje se detektivki u rješavanju misterioznih ubojstava.

3. sez., 4. ep. - 22. siječnja

Beckettica i Castle istražuju ubojstvo mladoga izvršnog direktora u koje su uključeni antikno oružje, metak star dvjesto godina i njujorška steampunk supkultura. Kasnije, otkriva se nova romansa u Beckettičinu životu.

3. sez., 5. ep. - 23. siječnja

Kad u okružnoj bolnici u tuđem lijesu nađu leš liječnika, Castle i Beckettica uranjaju u složene odnose unutar bolnice i liječnikov život da bi pronašli ubojicu. Istodobno, Castleov odnos s bivšom ženom zaoštrava se zbog dviju ulaznica za koncert.

3. sez., 6. ep. - 24. siječnja

Kad na tijelu ubijene žene pronađu tragove kakve je ostavljao jedan stari ubojica, Castle i Beckettica otkrivaju da se Trostruki Ubojica, koji je nestao četiri godine prije, možda vratio. Istodobno, Castle prvo potiče pa obeshrabruje Alexis u vezi s njezinim tajnim obožavateljem.

3. sez., 7. ep. - 25. siječnja

Beckettica i Castle interveniraju nakon objave da je „pogođen policajac“, da bi otkrili da je ubijeni „policajac“ zapravo striper u policijskoj uniformi.

3. sez., 8. ep. - 26. siječnja

Tijekom istrage ubojstva radnika podzemne željeznice u Central Parku Beckettica i Castle otkrivaju da je jedan dječak brutalno otet. Istodobno, Alexis glumi dadilju ostarjelom štakoru.

Seriju 'Castle' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi