Castle, 27. srpnja - 2. kolovoza

castle, 7. sezona
,
castle, 7. sezona
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi još jednu u nizu višestruko nagrađivanih američkih krimi serija. S dozom humora, akcije i lagane napetosti između glavnih likova u seriji Castle, proslavljeni pisac krimi romana pridružuje se detektivki u rješavanju misterioznih ubojstava

2. sezona, epizoda 8 - 9 ; 7. sezona, epizoda 14 - 27. srpnja

Dok istražuju ubojstvo kurira na biciklu, Castle i Beckett prisiljeni su razotkriti skandale i tajne istaknute obitelji.

Castle i Beckett uvučeni su u svijet bivših robijaša i eskort dama dok istražuju ubojstvo pomoćnika okružnog tužitelja; Castleova kći povjeri tajnu Beckett.

Nakon što tragovi u slučaju ubojstva ukazuju na Castleova i Beckettičina vječnog neprijatelja dr. Kelly Nieman (Annie Wersching u gostujućoj ulozi), Castle je pozvan kao savjetnik na slučaju. Međutim, nakon dubljeg razvoja istrage, tim će otkriti da je slučaj povezan sa zloglasnim serijskim ubojicom Jerryjem Tysonom (Michael Mosley u gostujućoj ulozi).

2. sezona, epizoda 10 - 11 ; 7. sezona, epizoda 15 - 28. srpnja

Mrtvac je nađen uguran u otvor za smeće; Castle i Beckett imaju pune ruke posla kad dvije žene dođu identificirati tijelo – čovjekova žena i zaručnica.

Kada trgovca umjetninama ustrijele u galeriji, Castle i Beckett otkriju da s mjesta zločina nedostaje metak.

U drugom dijelu ovog dvodijelnog nastavka serije Castle, situacija se zahuktava dok 12. policijska postaja odmjerava snage sa serijskim ubojicom Jerryjem Tysonom (Trostrukim Ubojicom) i dr. Kelly Nieman. Vrijeme istječe, a Castle i tim moraju riješiti slučaj prije nego što ubojice ubiju sljedeću žrtvu.

2. sezona, epizoda 12 - 13 ; 7. sezona, epizoda 16 - 29. srpnja

Istražujući smrt djeveruše na vjenčanju, Castle naleti na staru ljubav (Alyssa Milano).

Istražujući ubojstvo irskog mafijaša, Beckett i Castle razotkriju lokalni teritorijalni rat koji je možda povezan s guruom dužih TV reklama i međunarodnom operacijom krijumčarenja droge…

Nakon misterioznog ubojstva astronauta na obuci uoči leta na Mars u komori za simulaciju, Castle i Beckettica odjenut će svemirska odijela i provesti istragu. Međutim, nakon što otkriju da nitko unutar zatvorenog simulatora nije mogao počiniti ubojstvo te da nitko izvana nije mogao ući, dolazi do nevjerojatnog obrata u slučaju.

2. sezona, epizoda 14 - 15 ; 7. sezona, epizoda 17 - 30. srpnja

Obitelj nađe mrtvaca u svojoj kući; Castle je proglašen jednim od njujorških najpoželjnijih neženja.

Voljeni bivši profesionalni igrač bejzbola je ubijen; Alexisin projekt o genealogiji prisili Castlea da razmišlja o identitetu svog oca.

Nakon tajanstvena ubojstva čovjeka u parku, Castle i Beckettica udružuju se s utjecajnom detektivkom natjecateljskog duha iz Hong Konga koja posjeduje informacije o žrtvi. Međutim, nakon detaljne istrage, Beckettica shvaća da ni detektivka iz Hong Konga ni žrtva nisu osobe za koje se izdaju.

2. sezona, epizoda 16 - 17 ; 7. sezona, epizoda 18 - 31. srpnja

Polugola žena nađena je kako visi s lisičinama u javnom parku; istraga odvodi Castlea i Beckett u njujorški podzemni svijet seksualne dominacije.

Uspješna i pronicljiva federalna istražiteljica (Dana Delany) pomaže Castleu i Beckett dognati serijskog ubojicu.

2. sezona, epizoda 18 -19 - 1. kolovoza

Serijski ubojica koji je i dalje na slobodi izaziva Castlea, Beckett i Shaw da ga ulove.

Istraga smrti muzejskog kustosa doživi bizaran preokret kada Castle i Beckett doznaju da nije prvi član nedavne arheološke ekspedicije koji je umro.

Detektiv Kevin Ryan radio je u osiguranju karizmatičnog kongresmena na dobrotvornoj priredbi kada su iznenada počeli pljuštati meci. U želji da uhiti ubojicu, Ryan uz pomoć Castlea i Beckettice mora istražiti što je sve prethodilo pucnjavi.

2. sezona, epizoda 20 - 21 - 2. kolovoza

Kada voditelj talk showa Bobby Mann (Tom Bergeron) tajanstveno umre, Castle je uvjeren da je posrijedi zločin; gošća showa Bobbyja Manna (Kelly Carlson) zavodi Castlea.

Castle i Beckett otkriju da je Esposito usko povezan s osobom osumnjičenom za ubojstvo; Beckett se zbliži s atraktivnim novim detektivom.

Ne propustite nove zaplete zanimljivih istraga kriminalističke serije 'Castle' na Doma TV-u!Tagovi