Castle, 2. - 4. siječnja

castle 7
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi još jednu u nizu višestruko nagrađivanih američkih krimi-serija.

7. sez., 6. - 8. ep. - 2. siječnja 

Istraga ubojstva lansira Castlea u nešto što se naizgled čini kao paralelni svemir u kojem on nikad nije upoznao Kate Beckett. Castle mora nagovoriti Becketticu, Esposita i Ryana, sada potpune neznance, da mu dopuste sudjelovati u njihovoj istrazi da bi pronašao put u svoj svijet. To će Castlea i Becketticu nadahnuti da naposljetku stanu pred oltar.

Nakon što Castle i Beckettica doznaju da je žrtva ubojstva možda otrovana u odmorištu u stilu divljeg zapada, posjetit će to odmorište i pretvarati se da su mladenci da bi otkrili istinu.

Nakon što putnike u podzemnoj željeznici, uključujući i detektiva Esposita, kao taoce otme nepoznati naoružani čovjek, Castle, Beckettica i tim moraju otkriti napadačeve motive prije nego što bude prekasno.

7. sez., 9. - 11. ep. - 3. siječnja

Nakon ubojstva Castleova omiljenoga glumca akcijskih filmova iz 80-ih, Castle i Beckettica istražit će tajnu prošlost žrtve i loviti njegova ubojicu uz pomoć tima ostarjelih junaka akcijskih filmova. U gostujućim ulogama pojavljuju se Krista Allen i Ted McGinley.

Nakon što je liječnik hitne službe upucan i ubijen na ulici, Castle i Beckettica ubrzo otkrivaju da je žrtva bila liječnik mafijaške obitelji koju predvodi Castleov stari obiteljski prijatelj. Također, uoči Božića, Esposito i Lanie dolaze do odlučujućeg trenutka u svojoj vezi.

Nakon što mu je zabranjeno raditi s Kate Beckett i 12. policijskom postajom, Castle pribavlja dozvolu privatnog istražitelja te se nenajavljen pojavljuje na Beckettičinu mjestu zločina u namjeri da istražuje s njom u ulozi njezina savjetnika, ali situacija se ne odvija po planu.

7. sez., 12. - 13. ep. - 4. siječnja

Nakon ubojstva mlade zvijezde španjolskih sapunica, Beckettica i tim upuštaju se u istragu koja je raskošna i prožeta intrigama poput bilo koje sapunice. U međuvremenu Castleove usluge privatnog istražitelja zatražila je privlačna zvijezda serije koja želi istragu slučaja iz drugog kuta.

Castlea je angažirala klijentica koju zanima vara li je suprug, ali dolazi do nevjerojatnog preokreta nakon što Castle postane svjedokom klijentičina ubojstva, a počinitelj je njezin suprug. Međutim, bez dokaza o ubojstvu, Castle i Beckettica moraju provesti istragu i otkriti istinu.

Nakon što tragovi u slučaju ubojstva ukazuju na Castleova i Beckettičina vječnog neprijatelja dr. Kelly Nieman (Annie Wersching u gostujućoj ulozi), Castle je pozvan kao savjetnik na slučaju. Međutim, nakon dubljeg razvoja istrage, tim će otkriti da je slučaj povezan sa zloglasnim serijskim ubojicom Jerryjem Tysonom (Michael Mosley u gostujućoj ulozi).

Seriju 'Castle' pratite od utorka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

 

 Tagovi