.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Castle, 16. - 20. travnja

Castle 7
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi još jednu u nizu višestruko nagrađivanih američkih krimi serija.

7. sez., 15. - 16. ep. - 16. travnja

U drugom dijelu ovog dvodijelnog nastavka serije Castle, situacija se zahuktava dok 12. policijska postaja odmjerava snage sa serijskim ubojicom Jerryjem Tysonom (Trostrukim Ubojicom) i dr. Kelly Nieman. Vrijeme istječe, a Castle i tim moraju riješiti slučaj prije nego što ubojice ubiju sljedeću žrtvu.

Nakon misterioznog ubojstva astronauta na obuci uoči leta na Mars u komori za simulaciju, Castle i Beckettica odjenut će svemirska odijela i provesti istragu. Međutim, nakon što otkriju da nitko unutar zatvorenog simulatora nije mogao počiniti ubojstvo te da nitko izvana nije mogao ući, dolazi do nevjerojatnog obrata u slučaju.

7. sez., 17. - 18. ep. - 17. travnja

Nakon tajanstvena ubojstva čovjeka u parku, Castle i Beckettica udružuju se s utjecajnom detektivkom natjecateljskog duha iz Hong Konga koja posjeduje informacije o žrtvi. Međutim, nakon detaljne istrage, Beckettica shvaća da ni detektivka iz Hong Konga ni žrtva nisu osobe za koje se izdaju.

Detektiv Kevin Ryan radio je u osiguranju karizmatičnog kongresmena na dobrotvornoj priredbi kada su iznenada počeli pljuštati meci. U želji da uhiti ubojicu, Ryan uz pomoć Castlea i Beckettice mora istražiti što je sve prethodilo pucnjavi.

7. sez., 19. - 20. ep. - 18. travnja

Nakon što je Richie „Pitbull“ Falco, vrhunski odvjetnik za odštete, pronađen mrtav, Beckettica i Castle istražuju njegove mnogobrojne klijente i konkurenciju u potrazi za ubojicom. Međutim, misterij se nastavlja kada otkriju nevjerojatnu tajnu koja bi mogla biti povezana s Richiejevim ubojstvom.

Tajanstveni san koji se ponavlja potiče Castlea i Becketticu na potragu za odgovorima o dvomjesečnom razdoblju njegova nestanka. Međutim, njihova potraga za istinom ima smrtonosne posljedice.

7. sez., 21. - 22. ep. - 19. travnja

Beckett mora pomoći Castleu i Alexis kada je zračni pozornik ubijen na njihovu letu.

Ubijen je autor humorističnog skeč-showa, a istraga otkriva iznenađujuću tajnu o njemu.

7. sez., 24. ep.; 8. sez., 1. ep. - 20. travnja

Nakon što je osoba ubijena u šumi, Castle postane opsjednut slučajem jer ga podsjeća na događaj koji mu je obilježio djetinjstvo. Beckett doživi prekretnicu u životu.

Nakon što je položila ispit za kapetanicu u finalu 7. sezone, Beckett se iznenadila ponudom da se natječe za Senat. U premijeri sezone krcatoj akcijom, Castle i Beckett prilagođavaju se Beckettinoj promjeni karijere kad poziv misterioznog neznanca pokrene eksplozivni lanac događaja. Svaka priča ima dvije strane, a ova će jedinstvena dvodijelna epizoda istražiti istu priču iz perspektive svakog od njih, prvo Castleovu stranu dok traži Beckett u uzbudljivoj premijeri 8. sezone.

Seriju 'Castle' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV.

 

 Tagovi