.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Castle, 15. - 19. siječnja

Castle 2. sezona -4
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi još jednu u nizu višestruko nagrađivanih američkih krimi serija. S dozom humora, akcije i lagane napetosti između glavnih likova u seriji Castle, proslavljeni pisac krimi romana pridružuje se detektivki u rješavanju misterioznih ubojstava.

2. sez., 23. ep. - 15. siječnja

Slučaj pljačke i ubojstva potakne Beckett da pozove Demminga da joj pomogne u slučaju; istraga se pretvori u natjecanje za Beckettinu pozornost.

2. sez., 24. ep. - 16. siječnja

Castle i Beckett istražuju navodno ubojstvo obavještajca; Beckettina veza s Demmingom unosi napetost u njezin odnos s Castleom.

3. sez., 1. ep. - 17. siječnja

Beckett i njezina ekipa slijedeći ubojicu upadaju u stan i na svoje iznenađenje ondje nalaze Castlea, kojeg nisu vidjeli ni čuli mjesecima, kako stoji iznad leša mrtve žene s pištoljem u ruci. Beckettica nema izbora, mora uhititi Castlea dok se ne dokaže da je nevin.

3. sez., 2. ep. - 18. siječnja

Beckett i Castle tragaju za ubojicom poznate vidovnjakinje i istodobno raspravljaju jesu li izvanosjetilne sposobnosti stvarne ili lažne. No kada dođe pismo od žrtve u kojoj ona predviđa vlastitu smrt, moraju otkriti tko je zapravo napisao pismo, žrtva ili ubojica.

3. sez., 3. ep. - 19. siječnja

Dok istražuju ubojstvo otkupljivača jamčevine, Beckettica i Castle nalete na Beckettičina prvoga policijskog instruktora Mikea Roycea, koji sada radi kao lovac na ucijenjene glave i lovi njihova osumnjičenika za ubojstvo, na temelju naloga za uhićenje zbog nedolaska na sudsko ročište.

Seriju 'Castle' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!
 Tagovi