Izbjegavali su metke, hvatali ubojice i u tom njihovu neobičnom partnerstvu riješili bezbroj slučajeva ubojstva, a u novim nastavcima gledatelje očekuju još mističniji slučajevi i intrigantniji zapleti.

8. sezona, epizoda 8 - 9 - 12. kolovoza

Castle i Beckett istražuju ubojstvo zabavljača na kruzeru, no završe zarobljeni na moru s ubojicom. „Mr. & Mrs. Castle“.

Kad pronađu tijelo u kazalištu Marthine najnovije predstave, Castlea i Beckett istraga vodi u neočekivano opasni svijet kompetitivnog a capella pjevanja. U gostujućoj je ulozi Corbin Bleu iz „High School Musicala“.

8. sezona, epizoda 10 - 11 - 13. kolovoza

Castle napokon završi na sudu kad završi na klupi kao ključni svjedok ubojstva koje se dogodilo prije pet mjeseci. No kad se iznenada pojave nove informacije, on i Beckett natječu se s vremenom kako bi spriječili zloporabu pravde.

Kad pronađu mrtva sina jednog ruskog diplomata, Beckett i Castle nađu se u opasnoj igri međunarodnoga zločina i kazne, a Castle mora zabavljati društvenog ruskog člana osiguranja koji se pokaže umješanijim nego što je itko planirao.

8. sezona, epizoda 12 - 13 - 14. kolovoza

Castlea zarobe i prisile surađivati s neznancima u rješavanju poremećenih zagonetki i misaonih igara dok se Beckett i 12. postaja natječu s vremenom kako bi spasili Castlea i uhvatili ubojicu.

Beckett i 12. postaja istražuju ubojstvo polaznika tečaja engleskog kao drugog jezika. No kad žrtvin razred ne želi ništa reći policiji, Castle pod krinkom imigranta francuskoga Kanađanina doznaje da je žrtva bila više od onoga za što se izdavala.

8. sezona, epizoda 14 - 15 - 15. kolovoza

Castle se vraća u Grad Anđela u potrazi za odgovorima o svom nestalom vremenu. No sve završi ubojstvom kad ga regrutira legendarno Društvo najvećih detektiva kako bi riješio jedno ubojstvo. Summer Glau gostuje kao Kendall Frost, nagao privatni detektiv iz Los Angelesa koji se natječe s Castleom u rješavanju toga ubojstva, a Gerald McRaney gostuje kao Mason Wood, predsjednik Društva najvećih detektiva.

Kad netko ubije časnika za novačenje s policijske akademije, Beckett i tim moraju se vratiti na svoje staro vježbalište kako bi proveli istragu. U međuvremenu, Castle mora razmisliti o odluci koja ima velike posljedice za njega i Beckett.

8. sezona, epizoda 16 - 17 - 16. kolovoza

Trag s poprišta ubojstva vozača oklopljenog vozila vodi Beckett i Castlea natrag na jedan stari slučaj koji je riješio Esposito. No javljaju se komplikacije kada doznaju da im Esposito možda nije rekao sve o svojoj prošlosti s počiniteljem.

Ubojstvo čovjeka povezanog s krijumčarenjem turskih relikvija šalje Castlea, Beckett i 12. postaju u potragu za ukradenim antikvitetom za koji se vjeruje da je Aladinova lampa, u nadi da će ih odvesti do ubojice.

8. sezona, epizoda 18 - 19 - 17. kolovoza

Nakon što Hayley učini uslugu starom prijatelju, to je implicira u ubojstvo i cyber-teroristički napad. Beckett i Castle sad moraju juriti kako bi riješili slučaj i očistili Hayleyno ime.

Kad gradski inspektor za sigurnost blage naravi (gostujući glumac Jonathan Silverman) čudesno preživi trovanje, to je možda bila sreća, no kad preživi još jedno, to je misterij koji će Castle i Beckett morati riješiti.

Seriju 'Castle' pratite od ponedjeljka do subote u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju