Castle, 10. - 16. prosinca

castle, 8 sezona
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi još jednu u nizu višestruko nagrađivanih američkih krimi-serija.

7. sez., 5. - 6. ep. - 10. prosinca

Nakon ubojstva internetske slavne ličnosti, Castle i Beckettica istražuju blještavi svijet internetske slave. Međutim, nakon što ubojica objavi slike s mjesta zločina na stranici za objavljivanje fotografija, shvatit će da imaju posla sa sociopatom s društvenih mreža koji bi mogao iznova napasti.

Istraga ubojstva lansira Castlea u nešto što se naizgled čini kao paralelni svemir u kojem on nikad nije upoznao Kate Beckett. Castle mora nagovoriti Becketticu, Esposita i Ryana, sada potpune neznance, da mu dopuste sudjelovati u njihovoj istrazi da bi pronašao put u svoj svijet. To će Castlea i Becketticu nadahnuti da naposljetku stanu pred oltar.

7. sez., 7. - 8. ep. - 11. prosinca

Nakon što Castle i Beckettica doznaju da je žrtva ubojstva možda otrovana u odmorištu u stilu divljeg zapada, posjetit će to odmorište i pretvarati se da su mladenci da bi otkrili istinu.

Nakon što putnike u podzemnoj željeznici, uključujući i detektiva Esposita, kao taoce otme nepoznati naoružani čovjek, Castle, Beckettica i tim moraju otkriti napadačeve motive prije nego što bude prekasno.

7. sez., 9. - 10. ep. - 12. prosinca

Nakon ubojstva Castleova omiljenoga glumca akcijskih filmova iz 80-ih, Castle i Beckettica istražit će tajnu prošlost žrtve i loviti njegova ubojicu uz pomoć tima ostarjelih junaka akcijskih filmova. U gostujućim ulogama pojavljuju se Krista Allen i Ted McGinley.

Nakon što je liječnik hitne službe upucan i ubijen na ulici, Castle i Beckettica ubrzo otkrivaju da je žrtva bila liječnik mafijaške obitelji koju predvodi Castleov stari obiteljski prijatelj. Također, uoči Božića, Esposito i Lanie dolaze do odlučujućeg trenutka u svojoj vezi.

7. sez., 11. - 12. ep. - 13. prosinca

Nakon što mu je zabranjeno raditi s Kate Beckett i 12. policijskom postajom, Castle pribavlja dozvolu privatnog istražitelja te se nenajavljen pojavljuje na Beckettičinu mjestu zločina u namjeri da istražuje s njom u ulozi njezina savjetnika, ali situacija se ne odvija po planu.

Nakon ubojstva mlade zvijezde španjolskih sapunica, Beckettica i tim upuštaju se u istragu koja je raskošna i prožeta intrigama poput bilo koje sapunice. U međuvremenu Castleove usluge privatnog istražitelja zatražila je privlačna zvijezda serije koja želi istragu slučaja iz drugog kuta.

7. sez., 13. - 14. ep. - 14. prosinca

Castlea je angažirala klijentica koju zanima vara li je suprug, ali dolazi do nevjerojatnog preokreta nakon što Castle postane svjedokom klijentičina ubojstva, a počinitelj je njezin suprug. Međutim, bez dokaza o ubojstvu, Castle i Beckettica moraju provesti istragu i otkriti istinu.

Nakon što tragovi u slučaju ubojstva ukazuju na Castleova i Beckettičina vječnog neprijatelja dr. Kelly Nieman (Annie Wersching u gostujućoj ulozi), Castle je pozvan kao savjetnik na slučaju. Međutim, nakon dubljeg razvoja istrage, tim će otkriti da je slučaj povezan sa zloglasnim serijskim ubojicom Jerryjem Tysonom (Michael Mosley u gostujućoj ulozi).

7. sez., 15. - 17. ep. - 15. prosinca

U drugom dijelu ovog dvodijelnog nastavka serije Castle, situacija se zahuktava dok 12. policijska postaja odmjerava snage sa serijskim ubojicom Jerryjem Tysonom (Trostrukim Ubojicom) i dr. Kelly Nieman. Vrijeme istječe, a Castle i tim moraju riješiti slučaj prije nego što ubojice ubiju sljedeću žrtvu.

Nakon misterioznog ubojstva astronauta na obuci uoči leta na Mars u komori za simulaciju, Castle i Beckettica odjenut će svemirska odijela i provesti istragu. Međutim, nakon što otkriju da nitko unutar zatvorenog simulatora nije mogao počiniti ubojstvo te da nitko izvana nije mogao ući, dolazi do nevjerojatnog obrata u slučaju.

Nakon tajanstvena ubojstva čovjeka u parku, Castle i Beckettica udružuju se s utjecajnom detektivkom natjecateljskog duha iz Hong Konga koja posjeduje informacije o žrtvi. Međutim, nakon detaljne istrage, Beckettica shvaća da ni detektivka iz Hong Konga ni žrtva nisu osobe za koje se izdaju.

7. sez., 18. - 20. ep. - 16. prosinca

Detektiv Kevin Ryan radio je u osiguranju karizmatičnog kongresmena na dobrotvornoj priredbi kada su iznenada počeli pljuštati meci. U želji da uhiti ubojicu, Ryan uz pomoć Castlea i Beckettice mora istražiti što je sve prethodilo pucnjavi.

Nakon što je Richie „Pitbull“ Falco, vrhunski odvjetnik za odštete, pronađen mrtav, Beckettica i Castle istražuju njegove mnogobrojne klijente i konkurenciju u potrazi za ubojicom. Međutim, misterij se nastavlja kada otkriju nevjerojatnu tajnu koja bi mogla biti povezana s Richiejevim ubojstvom.

Tajanstveni san koji se ponavlja potiče Castlea i Becketticu na potragu za odgovorima o dvomjesečnom razdoblju njegova nestanka. Međutim, njihova potraga za istinom ima smrtonosne posljedice.
 

Seriju 'Castle' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi