Castle, 6. sezona

Castle, 6. sezona - 5
,
Castle, 6. sezona - 5
hr_HR

PON - SUB 20.05

(Castle), SAD, 2013., kriminalistička serija
6.sezona, 23 epizode
Redatelji: John Terlesky, Rob Bowman, Bryan Spicer

Uloge:
Nathan Fillion - Richard Castle
Stana Katić - Kate Beckett
Molly C. Quinn - Alexis Castle
Jon Huertas - Javier Esposito
Seamus Dever - Kevin Ryan
Susan Sullivan - Martha Rodgers
Tamala Jones - Lanie Parish

Utrkivali su se s vremenom, rješavali misterije i ubojstva te borili s ninjama, a uz sve to su gradili i ojačali svoju ljubavnu vezu. U šestoj sezoni gledatelji mogu očekivati još zanimljivije i mističnije slučajeve i zaplete kao i zanimljive obrate u romantičnom odnosu neobičnog tandema.

O radnji serije:
U posljednjoj epizodi pete sezone ove intrigantne kriminalističke serije, Castle je napokon zaprosio Becketticu, ali smo morali pričekati šestu sezonu da bismo saznali je li pristala. U novoj, šestoj sezoni napokon saznajemo ono što nas je svih zanimalo – kako će atraktivna detektivka reagirati na prosidbu osebujnog pisca? Jedno je sigurno, ovaj neobični tandem i ovaj put biva suočen s intrigantnim zločinima u 23 nove i uzbudljive epizode.

Osim toga u novim nastavicma upoznat ćemo i njenu novu partnericu Rachel McCord u čijoj ćemo ulozi vidjeti poznatu glumicu Lisu Edelstein. Osim Edelsteince, u jednoj od epizoda vidjet ćemo i glumicu Annie Wersching u ulozi plastične kirurginje. Ova sezone donijet će šokantan i neizvjesan kraj nakon što saznamo nešto neočekivano iz Beckettičine prošlosti te nakon što nepoznati počinitelj izgura Castleovo vozilo s ceste, uzrokujući tešku prometnu nesreću.

O glumcima:

NATHAN FILLION
Rick Castle

Nathan Fillion bio je dio stalne glumačke postave “Kućanica” u ulozi dr. Adama Mayfaira, novog susjeda u Wisteria Laneu i mnogo mlađeg supruga Katherine Mayfair (Dana Delany). Na velikom platnu pojavio se s Keri Russell u romantičnoj komediji “Konobarica”. Fillionove ostale filmske uloge uključuju Universalov film “Slither” s Elizabeth Banks, “Glas smrti 2”, “Bitka za budućnost” koji ga je opet ujedinio s redateljem Josom Whedonom, “Spašavanje vojnika Ryana”, nezavisni film “Water’s Edge”, “Ljubav iz snova”, “Dracula 2000” i “Doubting Reilly”.

STANA KATIĆ
Detektivka njujorške policije, Kate Beckett

Uz dojmljiv opus koji obuhvaća film, televiziju i kazalište, Stana Katić postala je jedna od najtraženijih glumica Hollywooda. Osim od uloge u filmu Willa Eisnera i Franka Millera “The Spirit” sa Samuelom L. Jacksonom i Gabrielom Machtom glumi i u filmu Jamesa Bonda, “Bond 22: Zrno utjehe”, u filmu nagrađivanog redatelja Roberta Bentona “Gozba ljubavi” s Morganom Freemanom i Gregom Kinnearom i u indie filmu “Stilletto” s Tomom Berringerom i Tomom Sizemoreom. Serije u kojima je glumila su: “Heroji”, “24”, CTV-ova epska miniserija “Policajci i prijatelji”, te upečatljive uloge u serijama “Završni udarac”, “Hitna služba” i “Na rubu zakona”.

 

Ne propustite nove zaplete zanimljivih istraga u šestoj sezoni nagrađivane kriminalističke serije 'Castle' od ponedjeljka do subote u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

 Tagovi