Donosimo vam sve što niste znali o šokantnom procesu tetoviranja kroz koji prolazi glumica Jaimie Alexander za potrebe serije 'Šifra zločina'.

Na Doma TV-u možete pratiti uzbudljivu američku seriju "Šifra zločina" o potrazi za istinom pod naizgled neobjašnjivim okolnostima. Prelijepa žena (Jaimie Alexander) pronađena je na Times Squareu s izbrisanim pamćenjem i tijelom u potpunosti prekrivenim tajanstvenim tetovažama. Njezinom pojavom razotkriven je golem i zamršen misterij koji smjesta privlači pozornost FBI-a koji počinje pratiti zemljovid iscrtan na njezinu tijelu kako bi se približili istini...



Za potrebe snimanja Jaimie Alexander provodi više od 7 sati na nogama kako bi šminkeri 'postavili' sve tetovaže. Kako ne bi uništila rad, glumici nije dozvoljeno ni sjesti na setu. Zbog uloge u seriji' Šifra zločina' njeno je tijelo prekriveno s dvije stotine tetovaža.

Velika količina tinte negativno je utjecala na njezin organizam, glumica je umalo izgubila život. 'U prvoj sezoni sam dobila plućnu infekciju. Vjerujem da je tinta za tetoviranje otrovna', izjavila je tada. Jaimie Alexander je zbog toga dobila nekoliko dvojnica, a s njom na setu sada je stalno njen osobni liječnik. Rok trajanja postavljenih tetovaža je 3-4 dana.

Ona je prelijepa žena koja se ne sjeća ničega iz svoje prošlosti, pronađena je na Times Squareu, a cijelo joj je tijelo prekriveno nizom tajnovitih šifriranih tetovaža. Pronalaskom neidentificirane ženske osobe nazvane Jane Doe razotkrije se složena mreža zavjere i korupcije koja smjesta privuče pozornost FBI-eva tima koji čine agenti Kurt Weller, Edgar Reade, Tasha Zapata i stručnjakinja za tehnologiju Patterson koji počnu dešifrirati, istraživati i rješavati složenu kartu s blagom na njezinu tijelu. Nakon što se otkrije istina o pravom identitetu Jane Doe, otkrije se i identitet ljudi koji su je poslali FBI-u.

Uzbudljivu seriju "Šifra zločina" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem teriminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju