Bez kočnica, 4. veljače - 8. veljače

Bez kočnica
,
hr_HR

Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

 1. sezona, epizoda 108 - 4. veljače

Ekipa magazina ‘Bez kočnica’ isprobala je novi Jaguar E-Pace, najimpresivniji kompaktni SUV koji se trenutno može naći. U današnjoj emisiji odlazimo u fascinantan svijet utrkivanja s brzim i okretnim letećim dronovima. Ekipa emisije provozala se u Tatri, jednom od najimpresivnijih automobila koji su ikada došli iz Češke. U Hrvatsku je stigao novi Audi A8, fascinantan u svakom pogledu i najnapredniji na svijetu.

1. sezona, epizoda 1. - 5. veljače

Prva emisija uvest će nas u svijet automobila s Alfa Romeo Giuliettom i test novog modela na tržištu. Gledatelji imaju priliku pogledati priču o automobilu koji ima mnoštvo mana, ali kako kažu Alfisti, ima i karakter i ono nešto. U jednom od priloga gledatelji imaju priliku pogledati i kakva je atmosfera vladala na sajmu u Ženevi. Radi se o najvećem sajmu automobila na svijetu koji je pokazao nove modele, ustaljene trendove i poneka iznenađenja u modernoj tehnologiji. Magazin 'Bez kočnica' donosi presjek najzanimljivijih auto izložaka. Aplikacije u automobilskom svijetu još je jedna od tema prve emisije. Parkiranje bez sudjelovanja vozača ili uopće vozača u automobilu, mobitel umjesto ključa, mijenjanje radio stanica odmahivanjem ruke –sve su to noviteti automobilskih gadgeta. Emisija otkriva i kako najbolje zbrinuti auto nakon zime, a tu je i test novog modela Audija A4. Po izgledu gotovo nimalo različit od prethodnika, ali zato dodatnom opremom ostavlja bez daha – naravno samo za one koji si mogu priuštiti ovu skupocjenu igračku. U rubrici “Putopis” gledatelji imaju priliku vidjeti kako izgleda vožnja starom cestom Karolinom te kakve sve tajne i zanimljive informacije krije ova ljepotica – od malih mjesta s burnom poviješću do prekrasne prirode.


1. sezona, epizoda 2. - 6. veljače

Druga emisija “Bez kočnica” donosi mnoštvo raznolikih priloga, no najviše će biti govora o sportskim automobilima. Emisija predstavlja novi Porsche, otkriva koji automobil je najbrži na svijetu i testira nezaustavljivu kompaktnu jurilicu Peugeot 308 GTI. Neki kažu da tjuning automobilima daje dušu, drugi da je to pretjerivanje bez ukusa. Gdje je istina gledatelji mogu sami zaključiti nakon priloga u ovotjednom izdanju magazina. Najbrži auto na svijetu pri punoj brzini potroši rezervoar goriva za samo 12 minuta. Ipak to vlasnicima i nije previše bitno, bitnija je brzina. Prilog otkriva sve o najbržem autu na svijetu. Porsche je najavio novi specijalni 911, a bogati kupci su navalili kao da se dijeli besplatno. Gledatelji imaju priliku upoznati sasvim posebni 911 R.


1. sezona, epizoda 3. - 8. veljače

Muke naše svagdašnje – svi mrze nepopularne ležeće policajce. Zašto je Hrvatska država s najvećom koncentracijom ovih neugodnih prepreka u Europi i kako one utječu na zdravlje automobila.
Skrojen po aktualnoj modi – ekipa iz “Bez kočnica” isprobala je atraktivni Renault Captur Outdor, automobil koji spaja okretnost s offrad karakteristikama, male dimenzije s prostranošću i moderno s pomodnim.
Ekstremni luksuz – “Bez kočnica” otkriva koji je najduži serijski automobil na svijetu i što sve skriva u svojoj iznimno prostranoj i luksuznoj unutrašnjosti.
Jurilice ponovo na cestama – ususret glavnoj sezoni na dva kotača “Bez kočnica” se brine za tehničku ispravnost motocikla i sigurnost vozača.
 


1. sezona, epizoda 4. - 8. veljače

Što starije to bolje. Ekipa emisije “Bez kočnica” provjerila je što je tako fascinantno kod oldtimera i zašto ih njihovi vlasnici obožavaju. Možda zato što je jedan od njih izrađen od platna a drugi najvažniji za povijest modernog auta… Gledatelji imaju priliku pogledati priče o četiri rijetka automobila i njihovim hrvatskim vlasnicima.
A nakon izleta u prošlost slijedi povratak u budućnost. Sljedeći „gost“ “Bez kočnica” je apsolutna zvijezda ove godine i ima sve karakteristike da to ostane i u godinama koje dolaze. Ekipa iz “Bez kočnica” testirala je najnagrađivaniji automobil godine – novu Opel Astru.
Bliži se vrijeme za zamjenu guma. Zimske dolje, ljetne gore. Kako prepoznati kada je pravi trenutak za zamjenu, što o tome kaže zakon i zašto su ljetne gume za ljeto, a zimske za zimu, gledatelji mogu saznati u današnjoj emisiji Bez kočnica.
U rubrici “Extreme” gledatelji imaju priliku saznati sve o najjačem dizelskom SUV automobilu na svijetu koji donosi fascinantnu novu tehnologiju.

 

Emisiju 'Bez kočnica' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi