Bez kočnica, 28. siječnja - 1. veljače

Bez kočnica
,
hr_HR

Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

1. sezona, epizoda 103 - 28. siječnja

Ekipa magazina Bez kočnica testirala je novu Aronu, najmanji SUV iz Seata koji zavodi izgledom i oduševljava tehnologijom. Današnje izdanje magazina Bez kočnica otkriva što je skijering i zašto je ovo najluđi zimski sport, bolji od bilo čega s olimpijade. Super SUV je legendarni Lamborghini iz osamdesetih, auto pored kojeg svi današnji SUV-ovi izgledaju kao mekušci. Današnje izdanje magazina Bez kočnica otkriva kako je Hrvat postao prvi vozač koji je s električnim autom prevalio rutu zabavnog relija od Budimpešte do Bamaka u srcu Afrike.

1. sezona, epizoda 104 - 29. siječnja

Današnje izdanje magazina Bez kočnica otkriva koji su se automobili prošle godine prodavali najviše na svijetu. Novinari emisije otkrivaju sve o dizajnu automobila.
Ekipa magazina Bez kočnica doznaje što napraviti kako vas akumulator ne bi razočarao u najnezgodnijem trenutku. Za kraj, ekipa emisije testirala je Citroen C3 bez previše opreme, ali s puno upotrebljivih vrlina.

1. sezona, epizoda 105 - 30. siječnja

U ovotjednoj emisiji Bez kočnica gledatelji će moći vidjeti koji su se automobili najviše prodavali na svijetu prošle godine. Gledateljima će ekipa emisije otkriti sve o dizajnu automobila te savjetovati što učiniti kako nas akumulator ne bi razočarao u najnezgodnijem trenutku. Čvrsto na zemlji ekipa emisije testirat će Citroen C3 bez previše opreme, ali s puno upotrebljivih vrlina.

1. sezona, epizoda 106 - 31. siječnja

U ovotjednoj epizodi najbrže emisije na svijetu, ekipa Bez kočnica pronašla je najimpresivniju maketu željeznice u Hrvatskoj koja će oduševiti gledatelje. Nova epizoda donosi i malu školu drifta, kao i mali klasik drugačiji od Bube koji iako je napravljen na njenoj platformi namijenjen je bio posebnoj klijenteli željnoj isključivo automobila za uživanje. Ekipa magazina Bez kočnica otkriva i ludo dobru i zanimljivu destinaciju za jednodnevni automobilski izlet.

1. sezona, epizoda 107 - 1. veljače

Karting kao zabava ili ozbiljan sport sve je popularniji u Hrvatskoj. 'Bez kočnica' otkriva sve tajne vožnje malih trkaćih bolida. Početkom sezone vožnje na dva kotača gledatelji će imati priliku vidjeti priču o tome kako poboljšati svoje motociklističke vještine i voziti sigurnije. Ekipa magazina 'Bez kočnica' provozala je predivno očuvanu Zastavu 101 i otkrila tajnu ispod njenog poklopca motora. Range rover se automobilom spustio niz najdužu europsku skijašku stazu na kojoj se inače vozi utrka znakovitog imena – inferno!

 

Emisiju 'Bez kočnica' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi