Bez kočnica, 27. svibnja - 2. lipnja

Bez kočnica 1180x364 - 2
,
hr_HR

Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

94. epizoda - 27. svibnja

Adventski gost. Novi Jaguar E-Pace je na nekoliko dana dodatno uljepšao centar Zagreba. Skrivenom kamerom ekipa Bez kočnica provjerila je funkcionira li usluga koja jamči prolazak na tehničkom. Veliki brat. Test peugeota 5008, velikog SUV-a koji je od najboljeg automobila 2017. godine uzeo - ono najbolje.

95. epizoda - 28. svibnja

Ekstremno. Kako su ove godine padali rekordi Nürburgringa, ubrzanja, i apsolutni brzinski rekordi kao nikada do sada. Opasno. Otkrivamo koji novi automobil je osvojio nula zvjezdica na posljednjim sigurnosnim testovima. Nostalgija. Stari auti su u nekim stvarima bili mnogo bolji. Što nam najviše nedostaje. Još jedan mali SUV. Bez kočnica testira neočekivano dinamični Audi Q2.

96. epizoda - 29. svibnja

Magazin Bez kočnica odabrao je automobile i automobilske događaje koji su nas najviše impresionirali prošle godine. Ekipa Bez kočnica otkriva kako se zapravo treba voziti po snijegu. Njemački Francuz. Bez kočnica testira najpraktičniji i najudobniji SUV kojeg je Opel ikada proizveo.

97. epizoda - 30. svibnja

U današnjem magazinu Bez kočnica predstavljamo obnovljeni BMW i8, auto koji svojoj klasi daje novu dimenziju. Pronašli smo i pet kultnih starih automobila kojima su njihovi vlasnici udahnuli novi život i dali novu svrhu. Uz to, otkrivamo koje su tehnologije u potpunosti promijenile automobilske svijet. Za kraj testiramo potpuno neobični Peugeot 301, auto namijenjen siromašnijim tržištima.

98. epizoda - 31. svibnja

Je li ovo terenac desetljeća? Ovotjedna emisija predstavlja novu generaciju Mercedesa G-klase, modela koji je konačno, nakon 39 godina, dobio zamjenu. S novim zakonima i pravilnicima skuplji automobili su osjetno pojeftinili. Novinari emisije Bez kočnica provjerili su koliko su jeftiniji neki njemački premium modeli.

99. epizoda - 2. lipnja

Ekipa emisije Bez kočnica provjerila je kako to izgleda kada se driftajući automobil puni gorivom u vožnji. Dvije, tri, pet ili sedam godina - jamstvo traje različito kod svih proizvođača, a u emisiji doznajte što ono uopće obuhvaća. Automobili su postali pravi „umjetnici“. Zaista je teško povjerovati što sve može jedan pravi majstor na dva kotača.

Epizode emisije 'Bez kočnica' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje na Doma TV-u.

 

 Tagovi