Bez kočnica, 23. - 29. travnja

Bez kočnica 1180x364 - 2
,
hr_HR

Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

100. ep. - 23. travnja

Nova Dacia Duster je stigla u Hrvatsku a ekipa magazina Bez kočnica bila je na prezentaciji u Baranji. Prvi puta nakon gotovo deset godina u Hrvatskoj se prodalo više od 50 tisuća auta. Tko su vladari tržišta? Isto tako, legendarni Spaček slavi 70 godina a magazin Bez kočnica otkriva sve njegove tajne. Magazin Bez kočnica testirat će jednog od najdugovječnijih malih SUV-ova, Peugeot 2008.

101. ep. - 24. travnja

Ovotjedni magazin Bez kočnica daje odgovor na vječno pitanje - koji su najbolji auti na svijetu? Hrvatska je opet dio crne statistike - na europskom smo dnu u pogledu smrti na cestama. Novinari emisije otkrivaju koji su najsigurniji automobili po klasama.

102. ep. - 25. travnja

Magazin Bez kočnica predstavlja novi kompaktni Mercedes pun senzacionalnih novosti, a ima čak i umjetnu inteligenciju. U ovotjednoj emisiji gledatelji mogu doznati kako to izgleda kada automobil zaplovi svemirskim prostranstvima. Za one koji se žele baviti trkama, a nemaju novca za utrke, magazin Bez kočnica otkriva što još mogu raditi. Stigao je i novi Renault Megane R.S., a u novinari magazina otkrivaju sve njegove tajne.

103. ep. - 26. travnja

Ekipa magazina Bez kočnica testirala je novu Aronu, najmanji SUV iz Seata koji zavodi izgledom i oduševljava tehnologijom. Današnje izdanje magazina Bez kočnica otkriva što je skijering i zašto je ovo najluđi zimski sport, bolji od bilo čega s olimpijade. Super SUV je legendarni Lamborghini iz osamdesetih, auto pored kojeg svi današnji SUV-ovi izgledaju kao mekušci. Današnje izdanje magazina Bez kočnica otkriva kako je Hrvat postao prvi vozač koji je s električnim autom prevalio rutu zabavnog relija od Budimpešte do Bamaka u srcu Afrike.


104. ep. - 27. travnja

Današnje izdanje magazina Bez kočnica otkriva koji su se automobili prošle godine prodavali najviše na svijetu. Novinari emisije otkrivaju sve o dizajnu automobila.
Ekipa magazina Bez kočnica doznaje što napraviti kako vas akumulator ne bi razočarao u najnezgodnijem trenutku. Za kraj, ekipa emisije testirala je Citroen C3 bez previše opreme, ali s puno upotrebljivih vrlina.

105. ep. - 28. travnja

U ovotjednoj emisiji Bez kočnica gledatelji će moći vidjeti koji su se automobili najviše prodavali na svijetu prošle godine. Gledateljima će ekipa emisije otkriti sve o dizajnu automobila te savjetovati što učiniti kako nas akumulator ne bi razočarao u najnezgodnijem trenutku. Čvrsto na zemlji ekipa emisije testirat će Citroen C3 bez previše opreme, ali s puno upotrebljivih vrlina.

106. ep. - 28. travnja

U ovotjednoj epizodi najbrže emisije na svijetu, ekipa Bez kočnica pronašla je najimpresivniju maketu željeznice u Hrvatskoj koja će oduševiti gledatelje. Nova epizoda donosi i malu školu drifta, kao i mali klasik drugačiji od Bube koji iako je napravljen na njenoj platformi namijenjen je bio posebnoj klijenteli željnoj isključivo automobila za uživanje. Ekipa magazina Bez kočnica otkriva i ludo dobru i zanimljivu destinaciju za jednodnevni automobilski izlet.

107. ep. - 29. travnja

Karting kao zabava ili ozbiljan sport sve je popularniji u Hrvatskoj. 'Bez kočnica' otkriva sve tajne vožnje malih trkaćih bolida. Početkom sezone vožnje na dva kotača gledatelji će imati priliku vidjeti priču o tome kako poboljšati svoje motociklističke vještine i voziti sigurnije. Ekipa magazina 'Bez kočnica' provozala je predivno očuvanu Zastavu 101 i otkrila tajnu ispod njenog poklopca motora. Range rover se automobilom spustio niz najdužu europsku skijašku stazu na kojoj se inače vozi utrka znakovitog imena – inferno!

108. ep. - 29. travnja

Ekipa magazina ‘Bez kočnica’ isprobala je novi Jaguar E-Pace, najimpresivniji kompaktni SUV koji se trenutno može naći. U današnjoj emisiji odlazimo u fascinantan svijet utrkivanja s brzim i okretnim letećim dronovima. Ekipa emisije provozala se u Tatri, jednom od najimpresivnijih automobila koji su ikada došli iz Češke. U Hrvatsku je stigao novi Audi A8, fascinantan u svakom pogledu i najnapredniji na svijetu.

Epizode emisije 'Bez kočnica' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu na Domi TV.
 Tagovi