Bez kočnica, 21. - 25. siječnja

Bez kočnica 1180x364 - 2
,
hr_HR

Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

98. ep. - 21. siječnja

Je li ovo terenac desetljeća? Ovotjedna emisija predstavlja novu generaciju Mercedesa G-klase, modela koji je konačno, nakon 39 godina, dobio zamjenu. S novim zakonima i pravilnicima skuplji automobili su osjetno pojeftinili. Novinari emisije Bez kočnica provjerili su koliko su jeftiniji neki njemački premium modeli.


99. ep. - 22. siječnja

Ekipa emisije Bez kočnica provjerila je kako to izgleda kada se driftajući automobil puni gorivom u vožnji. Dvije, tri, pet ili sedam godina - jamstvo traje različito kod svih proizvođača, a u emisiji doznajte što ono uopće obuhvaća. Automobili su postali pravi „umjetnici“. Zaista je teško povjerovati što sve može jedan pravi majstor na dva kotača.

100. ep. - 23. siječnja

Nova Dacia Duster je stigla u Hrvatsku a ekipa magazina Bez kočnica bila je na prezentaciji u Baranji. Prvi puta nakon gotovo deset godina u Hrvatskoj se prodalo više od 50 tisuća auta. Tko su vladari tržišta? Isto tako, legendarni Spaček slavi 70 godina a magazin Bez kočnica otkriva sve njegove tajne. Magazin Bez kočnica testirat će jednog od najdugovječnijih malih SUV-ova, Peugeot 2008.

101. ep. - 24. siječnja

Ovotjedni magazin Bez kočnica daje odgovor na vječno pitanje - koji su najbolji auti na svijetu? Hrvatska je opet dio crne statistike - na europskom smo dnu u pogledu smrti na cestama. Novinari emisije otkrivaju koji su najsigurniji automobili po klasama.

 

102. ep. - 25. siječnja

Magazin Bez kočnica predstavlja novi kompaktni Mercedes pun senzacionalnih novosti, a ima čak i umjetnu inteligenciju. U ovotjednoj emisiji gledatelji mogu doznati kako to izgleda kada automobil zaplovi svemirskim prostranstvima. Za one koji se žele baviti trkama, a nemaju novca za utrke, magazin Bez kočnica otkriva što još mogu raditi. Stigao je i novi Renault Megane R.S., a u novinari magazina otkrivaju sve njegove tajne.

 

Epizode emisije 'Bez kočnica' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.Tagovi