.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Bez kočnica, 18. - 24. lipnja

gordana gelenčer
,
hr_HR

Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

64. ep. - 18. lipnja
Došao je i taj dan. Električni automobili polako šalju Lamborghini, Ferrari i društvo u mirovinu. 'Bez kočnica' donosi više o ovoj temi u ovotjednom izdanju!
Dobra vidljivost. Svjetla su u posljednjih dvadeset godina nevjerojatno napredovala. Kamo idu u budućnosti, gledatelji imaju priliku doznati u emisiji 'Bez kočnica'.
Ekipa emisije 'Bez kočnica' donosi i priču o japanskom diskontnom ratniku. Honda Civic u potpunosti je promijenila filozofiju i postala povoljna.

65. ep. - 19. lipnja
Nova automobilska zvijezda nazvana je po party otoku i izgleda zabavno, no nova Seat Ibiza najozbiljniji je i najnapredniji automobil u gradskoj klasi.
Poljoprivrednik na kvadrat. Ekipa emisije 'Bez kočnica' donosi odgovor na pitanje kako izgleda najveći i najimpresivniji traktor na svijetu.
Ludnica na dva kotača. 'Bez kočnica' donosi priču o tome kako je ekstremna enduro utrka kod Otočca postala međunarodni hit.
Električna revolucija ili iluzija? Koliko su zapravo uspješni i prihvaćeni električni automobili i kakva im je budućnosti? Gledatelji imaju priliku doznati u ovotjednom izdanju emisije 'Bez kočnica'.

66. ep. - 20. lipnja
U Hrvatsku je stigao najbolji Opel u povijesti, nova Insignija, a ekipa emisije 'Bez kočnica' već ga je isprobala.
Mali i brzi. Novinari emisije posjetili su utrku modelara automobila, mjesta gdje se susreću inženjersko znanje, zanos i strast za brzinama!
Što starije, to bolje. U Zagrebu je održan tradicionalni reli oldtimera, a kamere emisije 'Bez kočnica' bile su na licu mjesta.
Okidač uspjeha. Seat je u uzletu, a sve je počelo s Atecom. Ekipa emisije 'Bez kočnica' provjerila je zašto je ovaj SUV toliko popularan.

67. ep. - 21. lipnja
'Bez kočnica' donosi priču o SUV revoluciji. Ekipa emisije ovaj tjedan predstavlja obnovljeni Captur koji je upravo stigao na naše tržište i njegova velikog rođaka, popularnog Kadjara.
24 sata uzbuđenja. Ovoga vikenda vozi se legendarnih 24 sata Le Mansa, a 'Bez kočnica' gledateljima otkriva sve tajne ove utrke.
Gas do daske. Novinari emisije bili su na najvećoj i najuzbudljivijoj hrvatskoj utrci ubrzanja na 402 metra.
Nostalgija. Ekipa emisije 'Bez kočnica' vozila je legendarni oldtimer Mercedes SL420 koji se iz sunčane Kalifornije preselio u pitomo zagorje.

68. ep. - 22. lipnja
U ovotjednom izdanju 'Bez kočnica', ekipa emisije sudjelovala je na Seat Driving Experienceu i vozila jedan od najbržih kompaktnih automobila na svijetu.
U planine. Novinari emisije gledatelje vode na jednu od najzanimljivijih hrvatskih planinskih cesta.
Oktansko ludilo. Ekipa emisije 'Bez kočnica' bila je na najvećem hrvatskom reliju i provjerila što je tako fascinantno u tom sportu.
Iznad oblaka. S jednim od najboljih hrvatskih pilota novinari emisije provjerili su zašto su avioni ipak bolji od automobila. Ili nisu?
Neki novi klinac. Klasa malih SUV crossovera opet je dobila pojačanje, ovoga puta iz Citroena. 'Bez kočnica' donosi više u ovotjednoj emisiji.

69. - 70. ep. - 23. lipnja
Urbani avanturist. Ekipa emisije 'Bez kočnica' vozila je Hyundaijevo pojačanje u klasi malih crossovera.
Ludnica u kamenolomu. Na najtežoj svjetskoj off-road utrci motora sudjelovali su i brojni Hrvati.
Novinari emisije 'Bez kočnica' provjerili su zašto let wingsuitom smatraju najljepšim, ali i najopasnijim načinom letenja.
Policija u Italiji dobila je nevjerojatno automobilsko pojačanje. 'Bez kočnica' predstavlja policijski Lamborghini!

Visoki napon. U Hrvatsku su stigli svi električni modeli Renaulta, a ekipa emisije 'Bez kočnice' odmah ih je isprobala.
Začetnik klase. Nissan Qashqai, automobil koji je pokrenuo SUV-Crossover revoluciju, je obnovljen.
Na dva kotača. Kako se pravilno pripremiti na dugo putovanje na motociklu? Novinari emisije donose savjete za početnike, ali i iskusne.
U ovotjednom izdanju, emisije 'Bez kočnica' predstavlja novog aduta u klasi malih SUV-ova, Citroen C3 Aircross.

71. - 72. ep. - 24. lipnja
Seat je predstavio još jedan SUV, a ljubitelji automobila su uglavnom oduševljeni njegovim izgledom. Gledatelji imaju priliku doznati zašto u ovotjednom izdanju emisije 'Bez kočnica'.
Pred vrhunac turističkog vala, ekipa emisije 'Bez kočnica' donosi savjete kako voziti po autocesti.
Pod naponom. 'Bez kočnica' otkriva sve tajne električnih automobila i kakva ih budućnost očekuje.
Novinari emisije testirali su Kadjar, koji je već sada najuspješniji Renaultov SUV u povijesti!

Ekipa emisije 'Bez kočnica' testirala je jedan od najpoželjnijih SUV-ova na svijetu, fascinantni Jaguar F-Pace s čak 300 konjskih snaga.
Talijani u Zagorju. Novinari emisije posjetili su jedini službeni klub ljubitelja Ducatija u srcu Zagorja!
Mali, ali kao veliki. Na off-road terenu ekipa emisije 'Bez kočnica' provjerila je što zaista mogu četverocikli, odnosno popularni kvodovi.
Kamikaza. 'Bez kočnica' predstavlja službeno najbrži automobil s prednjim pogonom na svijetu – novu Hondu Civic Type R.

Epizode emisije 'Bez kočnica' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu na Domi TV.Tagovi