.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Bez kočnica, 13. - 14. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

76. ep. - 13. siječnja

Lord na izletu. Ekipa emisije 'Bez kočnica' testirala je prvi Jaguarov SUV. Gledatelji imaju priliku otkriti zašto je ovo fascinantan automobil!
Novinari emisije isprobali su i legendarni Volkswagenov kombi i istražili zašto je postao simbol čitave generacije.
Hrabrost i znanje. Emisija 'Bez kočnica' pronašla je vozača koji se plasirao među najbolje na najtežoj enduro utrci na svijetu!
Obiteljska alternativa. Kome treba SUV ili monovolumen kada imamo karavan? U ovotjednom izdanju emisije 'Bez kočnica' gledatelji mogu pogledati test Meganea Grandtoura.

77. ep. - 13. siječnja

Ljetno osvježenje iz hladne Švedske. Predstavljen je novi Volvo SUV srednje klase koji po svemu može parirati prestižnom velikom XC90, a ekipa emisije 'Bez kočnica' donosi više u ovotjednom izdanju.
Novinari emisije 'Bez kočnica' gledateljima otkrivaju kako si maksimalno olakšati povratak s ljetovanja automobilom.
Čudovište na dva kotača. 'Bez kočnica' predstavlja jedan od najekstremnijih motocikala današnjice koji dolazi iz BMW-a.
Putovanje za veliku obitelj. Ekipa emisije testirala je idealni automobil za one s troje i više djece – Peugeot Traveler.

78. ep. - 14. siječnja

Luksuz na kvadrat. Ekipa emisije 'Bez kočnica' predstavlja novu generaciju najpoznatijeg automobila za bogataše i kraljeve, Rolls Royce Phantoma.
Pozdrav iza željezne zavjese. Novinari emisije vozili su legendarni smrdljivi i plastični automobil iz Istočne Njemačke: Trabant.
U ovotjednoj emisiji, 'Bez kočnica' gledateljima predstavlja ekstremni sport koji je stvoren za ljubitelje brzine – kitesurfing.
Potpuno drugačiji od drugih. Novi Scenic najoriginalniji je monovolumen današnjice, a ekipa emisije 'Bez kočnica' testirala je top model!

79. ep. - 14. siječnja

Limuzinska raketa. Ekipa emisije 'Bez kočnica' predstavlja novu generaciju ultrabrzog BMW-a M5 koji sada ima 600 konjskih snaga i može pojuriti 305 kilometara na sat!
Povratak u školu. Od ovoga tjedna djeca su ponovo u školskim klupama, ali i na cestama, na što bi vozači trebali pripaziti.
Britanska elegancija. Novinari emisije 'Bez kočnica' isprobali su jedan od najlegendarnijih malih automobila u povijesti Velike Britanije!
Naziv vara. Ekipa emisije testirala je novi Megane kupeovskog imena i limuzinskog oblika karoserije.

Epizode emisije 'Bez kočnica' ne propustite pratiti subotom i nedjeljom u popodnevnom terminu na Domi TV.
 Tagovi