Bez kočnica, 11. veljače - 15. veljače

Bez kočnica
,
hr_HR

Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

1. sezona, 5. epizoda - 11. veljače

Ekipa emisije “Bez kočnica” testirala je automobil o kojem maštaju mnogi mladi vozači. On je malen, ali brz, snažan, moćan i zabavan kao rijetko koji drugi gradski auto. Ozbiljna igračka za cestu i stazu. Clio RS trofi.
BMW je pokrenuo trend sa svojim X6, a danas križanca između SUV-a i kupea nude i drugi proizvođači. Najaktivniji u tome je Mercedes koji je ovih dana predstavio i drugi automobil te vrste.
Mnogi vozači često požele imati snažniji i brži automobil. Neki pribjegavaju čip tuningu, drugi mijenjaju čitav motor, no koliko je to legalno? Ekipa iz “Bez kočnica” istražila je što je sve potrebno napraviti tijekom i nakon takvog zahvata.
“Bez kočnica” predlaže i kamo se provozati kada imate volje i vremena, te njezina ekipa odlazi na Medvednicu.

1. sezona, 6. epizoda - 12. veljače

Gledatelji imaju priliku pogledati posebno izdanje “Bez kočnica”. Naime, ekipa emisije vodi gledatelje na Zagreb Auto Show, najveći autosalon u Hrvatskoj kojeg je u šest dana posjetilo više od 140.000 ljudi!
“Bez kočnica” donosi priču o stanju tržišta vozila u Hrvatskoj – kako se naše tržište oporavlja od velike krize i u kojem će se smjeru razvijati?
Gledatelji će moći saznati i više o amortizerima, odnosno kako prepoznati kada ih je potrebno mijenjati i što se može dogoditi ako su neispravni.
U prilogu o automobilskim ekstremima, “Bez kočnica” donosi priču o najsmrtonosnijoj utrci u povijesti!

1. sezona, 7. epizoda - 13. veljače

Blatnjava zabava za najspremnije - motokros je sport kojim se mogu baviti samo najhrabriji i najbolji vozači motocikla. Ekipa iz “Bez kočnica” upoznala je neke od njih.
Ekipa iz “Bez kočnica” testirala je automobil koji se može nazvati i janjetom u vučjoj koži. Radi se o štedljivom i udobnom gradskom automobilu koji zbog posebnog paketa opreme izgleda sportski i brzo - Renault Clio GT Line.
Tri slova koja život znače. “Bez kočnica” otkriva što je ABS, kako spašava živote, što se može dogoditi ako se pokvari i kako znati funkcionira li ili ne na automobilu.
Vrijeme je za raskošna plovila! Ekipa iz “Bez kočnica” posjetila je Croatia Boat Show na kojem je razgledavala brodove od kojih neki vrijede i više od 50 milijuna kuna!

1. sezona, 8. epizoda - 14. veljače

“Bez kočnica” donosi priču o jednom SUV-u koji je pokorio europsko tržište, no kod nas se i nije previše iskazao u odnosu na neke konkurente koji su briljirali prodajnim rezultatima. No tu je njegova nova generacija s kojom bi se sve trebalo promijeniti.
Motociklisti su, što svojom, a što tuđom greškom među najugroženijim sudionicima prometa. Kako poboljšati svoje vještine vožnje motocikla, ekipa iz Bez kočnica otkriva u prilogu u današnjem izdanju emisije.
U današnjem testu, ekipa iz “Bez kočnica” bavila se kompaktom DS4. DS je marka koja je široj javnosti nepoznata, no rade vrhunske, luksuzne automobile. Testirani kompakt DS4 vozilo je koji se ne mora sramiti čak ni pred onim najboljima.
U rubrici “Extreme” “Bez kočnica” donosi priču o sportu koji je zaludio Amerikance, utrkama dragstera!

1. sezona, 9. epizoda - 15. veljače

Emisija će obrađivati niz zanimljivih tema iz automobilske industrije. Gledatelji tako imaju priliku u magazinu pogledati testove najnovijih modela automobila, reportaže sa sajmova automobila, a magazin donosi i niz korisnih savjeta o održavanju limenih ljubimaca. Magazin 'Bez kočnica' donosi i presjeke najzanimljivijih auto izložaka.

Emisiju 'Bez kočnica' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi