.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Bez kočnica, 11. - 17. lipnja

gordana gelenčer
,
hr_HR

Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

55. ep. - 11. lipnja

Francuski PSA prije par tjedana je kupio Opel, a već je stiglo prvo dijete. Opel Crossland s velikom količinom Citroenovih gena pretpremijerno je prikazan u Zagrebu, a ekipa emisije 'Bez kočnica' bila je ondje!
Internetsko doba. Znate li da se na servis automobila kod nekih marki možete naručiti online? Gledatelji imaju priliku doznati više u ovotjednom izdanju emisije 'Bez kočnica'!
Potpuno drugačija filozofija. Novinari emisije 'Bez kočnica' pronašli su i isprobali legendarne automobile s neobičnim Wankel motorima.
Ekstravagancija. Da monovolumen ne mora biti dosadan automobil dokazuje test Citroena Picasso!

56. ep. - 12. lipnja

Budućnost iz Hrvatske. 'Bez kočnica' donosi priču o našoj znanstvenici koja je oduševila je svijet neobičnim vozilom.
Tekuće zlato. Novinari emisije otkrivaju kako iz nafte u našoj najvećoj rafineriji nastaju goriva.
Ekipa emisije 'Bez kočnica' istražila je i što treba raditi kada je nekome ugrožen život nakon prometne nesreće.
Auto godine. Ovaj tjedan, ekipa emisije testirala je trenutno najpopularniji SUV automobil na našem tržištu.

57. ep. - 13. lipnja

U ovotjednom izdanju 'Bez kočnica' ekipa emisije gledateljima će predstaviti novu generaciju Opelove limuzine srednje klase.
Zabava na kvadrat. „Driftanje“ je urnebesno, no kako se točno izvodi? 'Bez kočnica' donosi malu školu drifta!
Emisija 'Bez kočnica' gledatelje vodi u Ljubljanu u koju se nakon duge pauze vratio veliki auto show. Najbolje iz Japana. Ovoga tjedna, ekipa emisije 'Bez kočnica' testira obnovljenu Mazdu 6 u karavanskoj izvedbi.

58. ep. - 14. lipnja

'Bez kočnica' donosi priču o revolucionarnim novostima! Hoće li početak travnja 2017. zlatnim slovima biti upisan u povijest automobila?
Sasvim običan radni dan. Ekipa emisije 'Bez kočnica' provela je dan na benzinskoj postaji koja je posebna po tome što na njoj rade samo žene.
Agresivnost na djelu. Deset godina nakon prve studije o tome koliko su agresivni hrvatski vozači, emisije 'Bez kočnica' otkriva što se u međuvremenu promijenilo.
Može li ekstremnije? Neki su probali jednom, nekima je to hobi, a ovim ljudima ozbiljan sport. Riječ je o padobranstvu, a gledatelji imaju priliku pogledati više ovom sportu u emisiji 'Bez kočnica'!
Najbolji mali auto? Ekipa emisije testirala je novu Mazdu 2 s posebnim paketom opreme. Gledatelji u ovotjednom izdanju 'Bez kočnica' imaju priliku doznati vrijedi li zaista koliko košta.

59. ep. - 15. lipnja

U ovotjednom izdanju 'Bez kočnica', ekipa emisije testirala je najbolji, najluksuzniji i najskuplji Volvo karavan u povijesti!
Oprez - skidanje kilometraže i dalje je u modi. Novinari emisije 'Bez kočnica' gledateljima otkrivaju kako uhvatiti varalice.
Nova sezona. Sve je više motociklista na cesti, a jedan od njih upozorava na što se zbog toga treba paziti u prometu.
S električnim automobilom od Turske do krajnjeg sjevera Europe, Nordkappa. Ovoga tjedna u 'Bez kočnica' upoznajte Teslu i njegova strasnog vlasnika.

60. - 61. ep. - 16. lipnja

Ekološki novitet. Ekipa emisije 'Bez kočnica' testirala je novu Kiju Niro, koja, iako ne izgleda tako, izravno napada Toyotu Prius.
'Bez kočnica' gledateljima otkriva što sve valja napraviti prije odlaska na dulji put automobilom kako bi sve prošlo što ugodnije.
Dinamični duo. Novinari emisije ovaj su tjedan vozili pomalo zaboravljeno prijevozno sredstvo - motor s prikolicom.
Potpuno ludo. Gledatelji u ovotjednom izdanju 'Bez kočnica' imaju priliku pogledati kako izgleda najteža off-road utrka na svijetu!
Visoki napon. Baterije će vrlo skoro postati jedan od najvažnijih dijelova auta. U kojem se smjeru kreće njihov razvoj, novinari emisije provjerili su u Rimcu.
Ekipa emisije 'Bez kočnica' upoznala je strastvenog kolekcionara koji je do danas skupio više od 80 motocikala!

Ekipa emisije 'Bez kočnica' ovaj tjedan predstavlja limuzinu iz snova, novu Mercedesovu S-klasu.
Automobil budućnosti iz prošlosti. Novinari emisije isprobali su model koji je inspirirao Volkswagen Bubu i modele Porschea.
Utrkivanje za malo novca. 'Bez kočnica' gledateljima otkriva kako u svijet uzbudljivog automobilskog sporta ući na najjeftiniji način.
Drugačiji od drugih. Ekipa emisije testirala je Citroen C3, automobil koji se svakako ističe na cestama.
U ovotjednom izdanju 'Bez kočnica' ekipa emisije isprobala je najneobičnije prijevozno sredstvo na svijetu, pri čemu su se malo prestrašili, ali i puno uživali!

62. - 63. ep. - 17. lipnja

U ovotjednom izdanju 'Bez kočnica' ekipa emisije gledateljima predstavlja Nissan Micru, trenutačno najnapredniji mali auto na tržištu.
Iznad oblaka. Ekipa emisije vinula se u nebesa u jednom od najstarijih, ali i najneobičnijih prijevoznih sredstava.
Brzi i veliki. 'Bez kočnica' gledatelje vodi na najneobičniju utrku koju su ikada vidjeli - utrku cisterni!
Novinari emisije 'Bez kočnica' ovog su tjedna testirali najbolji Peugeot koji je ikada proizveden.

U ovotjednom izdanju 'Bez kočnica' ekipa emisije otkriva koji je trenutačno najisplativiji kompaktni SUV na tržištu.
Pet tona, deset tona, pedeset tona. Što mislite, koliko tereta zaista može povući jedan automobil? 'Bez kočnica' gledateljima donosi odgovor na to pitanje.
Nostalgija. Ekipa emisije istražuje gdje su nestali i ima li na našim cestama još nekadašnjih narodnih automobila, Yuga?
Volvo slavi 90. rođendan. Novinari emisije 'Bez kočnica' ovaj tjedan se stoga prisjećaju najvažnijih modela iz njihove povijesti.

Epizode emisije 'Bez kočnica' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu na Domi TV.Tagovi