.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Avanture Toma i Jerryja, 14. - 20. svibnja

Avanture Toma i Jerryja
,
hr_HR

Doma TV svojim najmlađim, ali i odraslim gledateljima koji se s nostalgijom vole prisjećati djetinjstva, donosi nove avanture simpatičnih junaka, Toma i Jerryja. U kakve će se nove nevolje uvaliti simpatični Tom i kakve trikove će snalažljivi Jerry iskoristiti da ponovno nadmudri ovog vječno gladnog mačka.

1. sez., 7. ep. - 14. svibnja

Tom privremeno dobije nove dužnosti kada mu krtica upadne u dvorište. Međutim, to neće biti jednostavan posao jer Jerry želi spriječiti hvatanje prijatelja glodavca. Tom je uzbuđen kao nikad prije kad postane klaun u cirkusu, no onda sazna da je ondje zaposlen i Jerry. Tomovi očajnički pokušaji da se riješi Jerryja zamalo okončaju njegov san o cirkuskoj karijeri. Droopyjeva ambicija da postane drvosječa postaje upitna kada ga Slick Woolf izaziva na dvoboj drvosječa u uzaludnom pokušaju da ga pošalje natrag u grad.

1. sez., 8. ep. - 15. svibnja

Miševi i led nisu dobra kombinacija, posebno kada Jerry otkrije da je zaključan izvan kuće usred zime. Jerry se oslanja na svoju genijalnost kako bi obrnuo položaje uz neuobičajen ishod. Povijest skriva slabo poznatu činjenicu da su Wilbur i Orville Wright rabili Toma za svoje rane pokusne letove. Međutim, baš će Tomov vječni lov na Jerryja dati konačnu ideju za dizajn zrakoplova braće Wright te omogućiti velik napredak svim miševima. Droopy i Slick Woolf dobiju najveći zadatak svojih karijera kada ih pošalju da kao novinarski fotografi snime Bigfoota. Slick Woolf ima ideju kako prestići Droopyja i snimiti autentičnu fotografiju.

1. sez., 9. ep. - 16. svibnja

Tom se opušta na godišnjem odmoru u kaubojskom kampu, no onda otkrije da se i Jerry pridružio obiteljskom izletu. Zapad nikad nije bio više divlji – Tom i Jerry zapliću se u grmove i upliću se u rodeo. Rođendan buldoga Spikea predstavlja problem Tomu kojem je naređeno da čuva njegovu tortu i svojim životom ako je potrebno. Tom je zaprepašten kad otkrije da su Jerry i Tuffy pojeli tortu i ostavili samo mrvice pa očajnički pokuša ispeći novu tortu. Jerry i Tuffy potajno dodaju neke neuobičajene sastojke. Slick Woolf daje sve od sebe da nadmudri Droopyja koji je postao vratar poznatog holivudskog studija. Unatoč brojnim krinkama, Droopy raskrinka svaki pokušaj Slick Woolfa da se provuče kao poznata filmska zvijezda kako bi dobio autograme.

1. sez., 10. ep. - 17. svibnja

Tom se nađe s druge strane ograde kad Jerry, kao muzejski miš, pokušava spriječiti lukavog mačka da se ušulja u postavu prapovijesnih riba. Zabava na plaži uruši se poput kule od pijeska kad Jerry slijedi mačka i njegove vlasnike u Miami Beach gdje im počne smetati kradući hranu za piknik. Droopy i Spike postanu suparnički slastičari kada holivudski studio naruči raskošnu rođendansku tortu za filmsku zvijezdu Farrah Faucet Wolfhound. Tko ispeče najljepšu tortu, moći će je osobno isporučiti krasnoj gospođici Wolfhound.

1. sez., 11. ep. - 18. svibnja

Čelična konstrukcija visokoga nebodera u gradnji postane poprište vrtoglave pustolovine Toma i Jerryja dok se natječu za radnikovu kutiju s hranom koja je puna ukusnih poslastica. Izum robotskog psa donosi drastične promjene u život Toma i Jerryja kada lukavi miš nauči upravljati mehaničkim psom i zarekne se da će se osvetiti Tomu. Droopy otkrije da život u Legiji stranaca može biti problematičan kada dobije zaduženje da čuva osamljenu pustinjsku utvrdu od zloglasnog razbojnika, vuka po imenu Abu Ben Doo Boo. Droopyjev zadatak posebno je težak jer je on jedini vojnik u cijeloj utvrdi.

1. sez., 12. ep. - 19. svibnja

Bertram, pričljiva papiga tete Henriette, zajedno s Jerryjem muči njihova mačjeg prijatelja Toma – čini se da mačak privlači pozornost na svoje smicalice vlastitim glasom. Tom ima problem kad se njegov vlasnik smiluje Jerryju i zapovjedi mačku da čuva mišića ili snosi ozbiljne posljedice. Jerry iskorištava situaciju – postane nerazborito neustrašiv i izluđuje Toma koji ga pokušava spasiti. Droopy, odani kućni ljubimac mame Hubbard, otkrije da Slick Woolf nije samo opljačkao njezinu ostavu nego i uznemirio sve likove u zemlji bajki.

1. sez., 13. ep. - 20. svibnja

Jerry preko noći postane zvijezda svijeta zabave kao najveći umjetnik bijega svih vremena. Međutim, slava Velikog Mousinija uništava Tomovu karijeru sve dok Jerry ne donese važnu odluku. Tomov posao u trgovini naiđe na teškoće kad Jerry ne postane samo grozna napast u odjelu sa sirom nego unese kaos i u cijelu trgovinu trudeći se da Tom ostane bez posla. Slick Wolf prevari samoga sebe kada slučajno proda Droopyju neobičan privjesak za koji se ispostavi da donosi sreću. Wolf pokušava doći do sretnog privjeska svim spletkama koje može smisliti, no njegove neobične moći čuvaju Droopyja od svih trikova.

'Avanture Toma i Jerryja' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV.


 Tagovi