Avanture Toma i Jerryja, 12. - 16. kolovoza

Avanture Toma i Jerryja
,
hr_HR

U kakve će se nove nevolje uvaliti simpatični Tom i kakve trikove će snalažljivi Jerry iskoristiti da ponovno nadmudri ovog vječno gladnog mačka.

1. sezona, epizoda 6 - 12. kolovoza

Tomov vlasnik upiše ga u posebnu školu za unapređivanje mačjih vještina, ali Tom uskoro otkrije da je u velikoj neprilici kad Jerry postane učitelj lova na miševe. Jerryjeve tehnike preživljavanja i Tomovo iskustvo u specijalcima vjerno dočaravaju učenicima što bi svaka mačka (i miš) trebali znati.
Tom i Jerry postanu dio bajke i utjelove priču o mačku sviraču gajda koji gotovo upropasti malenog alpskog miša koji smeta mjesnom siraru.
Droopy postane opsjednut diskoscenom, ali zamjeri se ljubomornom vuku kada privuče sve djevojke svojim izvrsnim plesnim pokretima.

1. sezona, epizoda 7 - 13. kolovoza

Tom privremeno dobije nove dužnosti kada mu krtica upadne u dvorište. Međutim, to neće biti jednostavan posao jer Jerry želi spriječiti hvatanje prijatelja glodavca. Tom je uzbuđen kao nikad prije kad postane klaun u cirkusu, no onda sazna da je ondje zaposlen i Jerry. Tomovi očajnički pokušaji da se riješi Jerryja zamalo okončaju njegov san o cirkuskoj karijeri. Droopyjeva ambicija da postane drvosječa postaje upitna kada ga Slick Woolf izaziva na dvoboj drvosječa u uzaludnom pokušaju da ga pošalje natrag u grad.

1. sezona, epizoda 8 - 14. kolovoza

Miševi i led nisu dobra kombinacija, posebno kada Jerry otkrije da je zaključan izvan kuće usred zime. Jerry se oslanja na svoju genijalnost kako bi obrnuo položaje uz neuobičajen ishod. Povijest skriva slabo poznatu činjenicu da su Wilbur i Orville Wright rabili Toma za svoje rane pokusne letove. Međutim, baš će Tomov vječni lov na Jerryja dati konačnu ideju za dizajn zrakoplova braće Wright te omogućiti velik napredak svim miševima. Droopy i Slick Woolf dobiju najveći zadatak svojih karijera kada ih pošalju da kao novinarski fotografi snime Bigfoota. Slick Woolf ima ideju kako prestići Droopyja i snimiti autentičnu fotografiju.

1. sezona, epizoda 9 - 15. kolovoza

Tom se opušta na godišnjem odmoru u kaubojskom kampu, no onda otkrije da se i Jerry pridružio obiteljskom izletu. Zapad nikad nije bio više divlji – Tom i Jerry zapliću se u grmove i upliću se u rodeo. Rođendan buldoga Spikea predstavlja problem Tomu kojem je naređeno da čuva njegovu tortu i svojim životom ako je potrebno. Tom je zaprepašten kad otkrije da su Jerry i Tuffy pojeli tortu i ostavili samo mrvice pa očajnički pokuša ispeći novu tortu. Jerry i Tuffy potajno dodaju neke neuobičajene sastojke. Slick Woolf daje sve od sebe da nadmudri Droopyja koji je postao vratar poznatog holivudskog studija. Unatoč brojnim krinkama, Droopy raskrinka svaki pokušaj Slick Woolfa da se provuče kao poznata filmska zvijezda kako bi dobio autograme.

1. sezona, epizoda 10 - 16. kolovoza

Tom se nađe s druge strane ograde kad Jerry, kao muzejski miš, pokušava spriječiti lukavog mačka da se ušulja u postavu prapovijesnih riba. Zabava na plaži uruši se poput kule od pijeska kad Jerry slijedi mačka i njegove vlasnike u Miami Beach gdje im počne smetati kradući hranu za piknik. Droopy i Spike postanu suparnički slastičari kada holivudski studio naruči raskošnu rođendansku tortu za filmsku zvijezdu Farrah Faucet Wolfhound. Tko ispeče najljepšu tortu, moći će je osobno isporučiti krasnoj gospođici Wolfhound.

 

 

Ne propustite pogledati nove avanture legendarnih Toma i Jerryja, u animiranoj seriji 'Avanture Toma i Jerryja' od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi