Autocesta kroz pakao, 4. sezona

Autocesta kroz pakao, 4.sezona
,
Autocesta kroz pakao, 4.sezona Foto: PR
hr_HR

PON - PET 10.40

(Highway Thru Hell), Kanada, 2013., reality serija

Tvorci serije: Mark A. Miller, Kevin Mills, Neil Thomas

Doma TV na male ekrane donosi četvrtu sezonu reality serije o jednoj od napodmuklijih velikih autocesta na svijetu, Coquihalli. 'Autocesta kroz pakao' serija je o čovjeku koji se suprotstavlja majci prirodi uz visoke uloge - životi, gospodarstvo i tisuće poslova ovise o tome da autocesta ostane prohodna. Posljednja linija obrane je služba za spašavanje Jamieja Davisa, čije akcije spašavanja imamo priliku pratiti u ovoj uzbudljivoj reality seriji!

Jamie Davis Heavy cijelo je desetljeće patrolirao strmim gorskim prijevojima ceste Coquihalle u Britanskoj Kolumbiji – na jednoj od najopasnijih velikih autocesta na svijetu.

(Foto: PR)


Tisuće poluprikolica svaki dan riskiraju vozeći po surovom vremenu i nanosima snijega i leda. Kad se ne uspiju probiti, spašava ih ekipa Heavy Rescue koja uklanja uništena i pokvarena vozila jer ne dolazi u obzir da se cesta zatvori. Znanje i vještine stečene ondje Jamie sad iskorištava na jedinoj cesti koja bi se mogla proglasiti još gorom od Coquihalle, na Autocesti 881 u sjevernoj Alberti.

Masivni kamioni s industrijskim teretom penju se uskim serpentinama zaleđene autoceste, kroz zabačene šume do velikih nalazišta nafte. Uz minus 40 Celzijevih stupnjeva i arktičke vjetrove, ovaj je okoliš surov i za kamione i za ljude. Boreći se na dva bojišta, Jamiejeva živopisna ekipa suočena je s mnoštvom skršenih kamiona i nemilosrdnim vremenom, što bi svakog čovjeka dovelo do sloma živaca.

Ne propustite pratiti četvrtu sezonu uzbudljive reality serije 'Autocesta kroz pakao'  na Domi TV!Tagovi