.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Autocesta kroz pakao, 11. studenog

Autocesta kroz pakao 2
,
hr_HR

Autocesta kroz pakao nova je dokumentarna serija koja prati osoblje spasilačke tvrtke Jamie Davis Heavy Rescue u nastojanjima da održe autocestu otvorenom između Hopea u Britanskoj Kolumbiji i ostatka Kanade.

2. sez., 11. - 12. ep.

Adam i Jamie moraju se koristiti skupom opremom kako bi pokušali spasiti olupinu na Autocesti 1 iz koje bi se mogao izliti teret po cijeloj cesti. Kada novi konkurent dođe na planinu i preuzme pola posla, Jamie je primoran shvatiti da si ne može priuštiti ostaviti svoj izvanredni vozni park na Coqu.

Producent i voditelj Mark Miller pridružuje se ekipi Jamieja Davisa za teška spašavanja u „Vrijeme je za pivo“ kako bi se zagrijali za kraj sezone. Jamie, Adam, Scott, Ken, Bruce, Kevin i ostatak ekipe piju pivo i izmjenjuju priče o drugoj sezoni na Coqu. Otkrijte koje su olupine dospjele na popis pet najboljih dok otkrivaju najteže trenutke iza kulisa, od najzahtjevnijih, najružnijih i najnapornijih spašavanja zime. Otkrijte iznenađujuće efekte koje je snimanje imalo na njih i na Coq. Raspravlja se o svim temama dok se usredotočuju jedni na druge i izmjenjuju osobne probleme. Kako je Kid Povratnik Scott prošao po povratku u ekipu za teška spašavanja nakon desetljeća izvan igre? Je li s pravom bio frustriran zbog starog generala s pet zvjezdica? Što se dogodilo s Kenovom ambicijom da prebaci Jamiejev posao vuče u višu brzinu? Zašto je 65-godišnji Bruce imao toliko problema dati ključeve svog kamiona za vuču Holmes i prijeći na lakši kamion? Kako je novak Gord prošao svoje prve zime na Coqu? I što je s Chrisom? Nikada nije vukao auto? Nema dozvolu za vožnju teškog kamiona? Na početku zadnje epizode, ekipa razmatra svoju budućnost. Tjeraju li konkurencija i rotacija Jamieja s Coqa? Hoće li se dečki vratiti da drže ceste otvorenima i sljedeće zime? Ostanite s nama.


Seriju 'Autocesta kroz pakao' pratite subotom na Domi TV!Tagovi