Arrow, 9. - 10. veljače

arrow - 4
,
hr_HR

Nakon stravičnog brodoloma, bogati nasljednik Oliver Queen (Amell) nestaje i pet se godina smatra da je mrtav prije nego što ga pronalaze na zabačenom otoku u Pacifiku.

 4. sezona, epizoda 4. - 5. - 9.veljače

Kad se Sarino (CAITY LOTZ) stanje pogorša, Oliver traži uslugu od starog prijatelja Johna Constantinea (MATT RYAN) koji se bavi mističnim.

Laurel se mora nositi s posljedicama vođenja Sare (CAITY LOTZ) u Nandu Parbat. U međuvremenu, Oliver traži uslugu kapetana Lancea. Iako ga odgovor ne začuđuje, čudi se onomu što iduće sazna.
 

4. sezona, epizoda 6. - 7. - 10.veljače

Felicity poludi kad sazna da je Ray Palmer (BRANDON ROUTH) živ i da ga drži Damien Darhk. Felicityna krivnja jer nije prije našla Raya uzrokuje napetosti između nje i Olivera. U međuvremenu, Sara se pridružuje Laurel, Thei i ekipi u misiji spašavanja Raya. Međutim, učinci Lazarus Pita preuzimaju i ugrožavaju cijelu operaciju. Felicityna majka Donna (CHARLOTTE ROSS) vraća se u Star City.


Borbu ekipe Zelene Strijele protiv Damiena Darhka zakomplicira šokantno otkriće. U međuvremenu, Theina žeđ za krvlju se vraća i ona izgubi kontrolu pred Alexom (PARKER YOUNG).
 

Napete epizode serije 'Arrow' ne propustite gledati vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u.Tagovi