Arrow, 4. sezona

Arrow, 4. sezona - 5
,
hr_HR

PON - PET 12.35

(Arrow), SAD, 2013., akcijska serija
Izvršni producenti: Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg

Glume:
Stephen Amell ...... Oliver Queen
Katie Cassidy ...... Dinah Laurel Lance
Colin Donnell ...... Tommy Merlyn
David Ramsey ...... John Diggle
Willa Holland ......Thea Queen
Susanna Thompson ...... Moira Queen
Paul Blackthorn ..... Detektiv Quentin Lance

Doma TV donosi četvrtu sezonu nagrađivane serije 'Arrow' koja prati glavnog junaka nakon što je pet godina bio nasukan na otoku, milijardera Olivera Queena koji se vraća kući s tajanstvenim planom i smrtonosnim novim vještinama koje koristi za borbu protiv kriminala u ovoj žestokoj akcijskoj seriji. Nova sezona prepuna je napetih trenutaka u kojima će gledatelji sasvim sigurno uživati.

 

O glumcima:

STEPHEN AMELL
(Oliver Queen/Arrow)

Stephen Amell glumio je Jorana Van Der Sloota u Lifetimeovoj Pravdi za Natalee Holloway koja priča istinitu priču o nastojanjima Beth Holloway da pravdi privede Jorana, navodnog ubojicu njezine kćeri. Amell je dobio pohvale za kameleonsku ulogu nizozemskog psihopata.

KATIE CASSIDY
(Dinah Laurel Lance/Crni Kanarinac)

Publici je poznata zbog uloga u Tračerici i Lovacima na natprirodno,
Cassidy je glumila u filmovima Monte Carlo, Strava u ulici Brijestova, 96 sati, Crni Božić, Klik – za savršen život, The Lost i Kad stranac nazove.

DAVID RAMSEY
(John Diggle/Spartanac)

Najpoznatiji je po ulozi Antona Briggsa u hit-seriji Dexter. Prije toga je Ramsey glumio s Jimmyjem Smitsom u seriji Sučevo novo ruho.

WILLA HOLLAND
(Thea Queen/Brzić)

Publici je poznata iz O. C.-ja i Tračerice, Willa Holland sad utjelovljuje Theu Queen, Oliverovu mlađu sestru koja, kao i njezin stariji brat, živi brzo i opasno. Publika se prvi put zaljubila u Holland kad je utjelovila Kaitlin Cooper u hit seriji O. C. 2005.

 

Četvrtu sezonu napete akcijske serije 'Arrrow' ne propustite pratiti od petka do nedjelje u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o četvrtoj sezoni pročitajte ovdje!Tagovi