.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Arrow, 31. srpnja - 4. kolovoza

img placeholder
,
hr_HR

Nakon stravičnog brodoloma, bogati nasljednik Oliver Queen (Amell) nestaje i pet se godina smatra da je mrtav prije nego što ga pronalaze na zabačenom otoku u Pacifiku. Vraća se kući u Starling City gdje ga dočekuju požrtvovna majka Moira (Thompson), voljena sestra Thea (Holland) i bivša djevojka Laurel Lance (Cassidy).

 3. sez., 15. ep. - 31. srpnja

Malcolma je zarobio Ra's al Ghul i odveo ga je u Nandu Parbat. Zbog njegove ljubavi prema Thei, Oliver razmatra da spasi Merlyna. Dotle, Ray je opsjednut time da dovrši svoje odijelo Atom kako bi spasio grad, ali Felicity se boji da kreće istim putem kao Oliver i pokušava ga odvući od laboratorija.

3. sez., 16. ep.- 1. kolovoza

I dalje opterećen zbog posljednjeg susreta s Ra's al Ghulom, Oliver se vraća kući i otkriva da je novi zlikovac sa svojom pratnjom počeo terorizirati Starling City. To je Michael Amar zvan Murmur (gostujuća uloga ADRIANA GLYNNA McMORRANA), čovjek kojem su usta zašivena. Dotle, Laurel i Nyssa se zbližavaju zbog problema s očevima i Nyssa daje Laurel ponudu. Thea se mora pomiriti s ocem nakon što Oliver dovodi Malcolma u njezin stan da se oporavi. A Lance odustaje od Laurel i Arrowa.

3. sez., 17. ep. - 2. kolovoza

Vrijeme je za slavlje jer se Diggle i Lyla vjenčaju. Međutim, Deadshot (povremena gostujuća uloga MICHAELA ROWEA) prekida njihov medeni mjesec i govori im da Samoubilačka jedinica ima novi zadatak: spasiti američkog senatora Josepha Craya (gostujuća uloga STEVENA CULPA) iz talačke krize u Republici Kasniji. Amanda Waller im objašnjava misiju i predstavlja im novog člana Samoubilačke jedinice, Kupida (povremena gostujuća uloga AMY GUMENICK). U međuvremenu, Oliver saznaje za Rayev novi kostim Atom i njih dvojica se posvađaju. Odnos Felicity i Raya se pogoršava.

3. sez., 18. ep. - 3. kolovoza

Tijekom napada na gradonačelnikov ured, Ray je teško ozlijeđen.
Felicity je ugodno iznenađena kad se njezina majka, Donna Smoak, pojavi u bolnici da joj pruži potporu. Policija je u potrazi za napadačem, a Oliver i njegova ekipa nastoje biti korak ispred policije u potrazi za krivcem. Međutim, dolazi do problema kad Ra's al Ghul otme kapetana Lancea.

3. sez., 19. ep. - 4. kolovoza

Lance nastavlja misiju da ulovi Arrowa, pa Felicity naređuje Oliveru da pazi što radi. Međutim, kad metačovjek Jake Simmons (gostujuća uloga DOUGA JONESA), koji ubija ljude udarima energije i plazme, počne napadati Starling City, Oliver mora tražiti pomoć od Raya. Neobični par mora surađivati kako bi spasili grad od DC Comicsova zlikovca zvanog Deathbolt.

 Tagovi