.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Arrow, 31. ožujka - 1. travnja

Arrow
,
hr_HR

Nakon stravičnog brodoloma, bogati nasljednik Oliver Queen (Amell) nestaje i pet se godina smatra da je mrtav prije nego što ga pronalaze na zabačenom otoku u Pacifiku.

3. sez., 3. - 4. ep. - 31. ožujka

Oliver odlučuje da je vrijeme da se Thea vrati u Starling City, stoga se pakira za Corto Maltese, gdje je Felicity otkrila da se Thea nalazi. Lyla (gostujuća uloga AUDREY MARIE ANDERSON) moli Digglea da ide s Oliverom jer je jedan njezin agent, Mark Shaw (gostujuća uloga DAVIDA CUBITTA), nestao na Corto Malteseu i željela bi da on to istraži. Roy se smatra odgovornim za Thein odlazak, pa se pridružuje Oliveru i Diggleu na putovanju. Shaw uspijeva prevariti Digglea, te dovodi u opasnost mnoge agente ARGUS-a, uključujući Lylu. Dotle, Laurel se nalazi s Tedom Grantom (povremena gostujuća uloga J. R. RAMIREZA), a Felicity se prilagođava na novi posao.

Bijesna Nyssa al Ghul (povremena gostujuća uloga KATRINE LAW) vraća se u Starling City i sukobljava se s Oliverom zbog Sarine smrti. Kad Oliver sazna da je Malcolm Merlyn živ, sumnja da je Merlyn ubio Saru. Oliver i Nyssa se udružuju i kreću za Crnim Strijelcem, odlučni u namjeri da Sarina ubojicu privedu pravdi. Laurel drži distancu od Nysse jer za sestrinu smrt krivi njezinu povezanost s Ligom ubojica.
Dotle, Oliver i Roy rade na popravljanju odnosa s Theom koja se vratila kući. Nyssa razgovara o Oliveru s ocem, Ra's al Ghulom (gostujuća uloga MATTA NABLEA).

3. sez., 5. - 6. ep. - 1. travnja

Kad cyber napad sruši Starling City na koljena, Oliver i Felicity moraju dati sve od sebe da ograniče uništenje. Život postaje kompliciraniji za Felicity kad njezina majka Donna (gostujuća uloga CHARLOTTE ROSS) svrati u iznenadni posjet. Dotle, Ted Grant (gostujuća uloga J. R.-a RAMIREZA) propitkuje Laurelin motiv, a Thea kupuje stan Malcolmovim novcem, što jako ljuti Olivera. NOLAN FUNK je u gostujućoj ulozi kao Felicityn bivši dečko.

Nakon što je u Wildcatovoj teretani otkriveno obješeno truplo, Ted Grant postaje glavni sumnjivac. Oliver i Laurel se svađaju zbog Tedove nevinosti. Dotle, u sjećanjima, kad Maseo traži Olivera da se sjeti gdje je doušnik Chine White pohranio informacije, traži od Tatsu (gostujuća uloga RILE FUKUSHIME) da osvježi Oliverovo pamćenje. Roy govori tajnu Felicity.

Napete epizode serije 'Arrow' ne propustite gledati vikendom u noćnom terminu na Domi TV.Tagovi