novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Arrow, 25. ožujka

Arrow
,
hr_HR

Nakon stravičnog brodoloma, bogati nasljednik Oliver Queen (Amell) nestaje i pet se godina smatra da je mrtav prije nego što ga pronalaze na zabačenom otoku u Pacifiku.

3. sez., 1. - 2. ožujka

U prvoj epizodi sezone, Oliver je u potrazi za identitetom izvan granica Arrowa. Kriminal je na najnižoj razini ikada zahvaljujući Arrowu i njegovoj ekipi, pa Oliver misli da napokon može imati vremena da bude Arrow i Oliver Queen, te poziva Felicity na spoj. Međutim, kad se pojavi novi zlikovac (gostujuća uloga PETERA STORMAREA), koji je preuzeo ime Vertigo od nedavnog ubijenoga Grofa, Oliver nije spreman i netko blizak njemu strada. Oliver i novomaskirani Roy kreću u napad na Vertiga. Dotle, Diggle je postao otac, Lance je promaknut u kapetana i Laurel ulazi u Arrowov unutarnji krug, a Felicity uzima povremeni posao u tehničkoj trgovini kako bi spojila kraj s krajem. Također, Oliver se bori da vrati kontrolu nad tvrtkom Queen Consolidated, ali nailazi na opakog protivnika – šarmantnog Raya Palmera (povremena gostujuća uloga BRANDONA ROUTHA).

Lance zove Arrowa kad se u gradu pojavi novi strijelac i počne ubijati poduzetnike. Diggle koristi ARGUS kako bi otkrio identitet drugog strijelca. To je Simon Lacroix (gostujuća uloga MATTA WARDA) koji je poznat pod kodnim imenom Komodo. Međutim tim nailazi na nevolje i dobiva pomoć od začuđujućeg izvora – Laurel. Dotle, Oliver se brine jer mu se Thea ne javlja, pa mu Roy govori istinu zašto je otišla iz grada. Ray Palmer zavodi Felicity. U sjećanju, Maseo Yamashiro (povremena gostujuća uloga KARLA YUNEA) govori Oliveru da je Amanda Waller naredila njegovo prvo ubojstvo. Kako Oliver gleda niz ciljnik, vidi da je meta njegov najbolji prijatelj Tommy (bivša zvijezda serije COLIN DONNELL). Unatoč obećanju sestri, Laurel razmišlja da Lanceu kaže tajnu o Sari (povremena gostujuća uloga CAITY LOTZ).

Napete epizode serije 'Arrow' ne propustite gledati nedjeljom u noćnom terminu na Domi TV.

 Tagovi