novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Arrow, 25. - 29. lipnja

Arrow, 4. sezona - 5
,
hr_HR

Nakon stravičnog brodoloma, bogati nasljednik Oliver Queen (Amell) nestaje i pet se godina smatra da je mrtav prije nego što ga pronalaze na zabačenom otoku u Pacifiku.

4. sez., 1. ep. - 25. lipnja

U prvoj epizodi četvrte sezone, Oliver i Felicity moraju se vratiti kući kako bi pomogli ekipi protiv napada ubojica „duhova“ koje vodi Damien Darhk (NEAL McDONOUGH).

4. sez., 2. ep. - 26. lipnja

Kad stara obiteljska prijateljica Jessica Danforth (JERI RYAN) kaže Oliveru i Thei da će se kandidirati za gradonačelnicu, oba Queena su zabrinuta – s obzirom na to da su posljednja tri gradonačelnika ubijena. Unatoč tome što se bune, Jessica objavi kandidaturu. Zelena Strijela i Brzić obećaju štititi je. U međuvremenu, Thea počinje osjećati učinke Lazarus Pita. Uz to, Felicity je suočena s teškom poslovnom odlukom i pomoć traži od zaposlenika Curtisa Holta (ECHO KELLUM).

4. sez., 3. ep. - 27. lipnja

Rastuća napetost između Olivera i Digglea ugrožava im živote kad krenu za Damienom Darhkom i metačovjekom HIVE-a. U međuvremenu, Laurel nagovara Theu da se vrati u Nandu Parbat i u Parbat i zamoli oca da stavi Saru u Lazarus Pit. Međutim, Laurel je iznenađena kad Nyssa al Ghul (KATRINA LAW) odbija.

4. sez., 4. ep. - 28. lipnja

Kad se Sarino (CAITY LOTZ) stanje pogorša, Oliver traži uslugu od starog prijatelja Johna Constantinea (MATT RYAN) koji se bavi mističnim.

4. sez., 5. ep. - 29. lipnja

Laurel se mora nositi s posljedicama vođenja Sare (CAITY LOTZ) u Nandu Parbat. U međuvremenu, Oliver traži uslugu kapetana Lancea. Iako ga odgovor ne začuđuje, čudi se onomu što iduće sazna.

Napete epizode serije 'Arrow' ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV.
 Tagovi