Arrow, 21. - 22. travnja

Arrow
,
hr_HR

Nakon stravičnog brodoloma, bogati nasljednik Oliver Queen (Amell) nestaje i pet se godina smatra da je mrtav prije nego što ga pronalaze na zabačenom otoku u Pacifiku.

3. sez., 15. - 16. ep. - 21. travnja

Malcolma je zarobio Ra's al Ghul i odveo ga je u Nandu Parbat. Zbog njegove ljubavi prema Thei, Oliver razmatra da spasi Merlyna. Dotle, Ray je opsjednut time da dovrši svoje odijelo Atom kako bi spasio grad, ali Felicity se boji da kreće istim putem kao Oliver i pokušava ga odvući od laboratorija.

I dalje opterećen zbog posljednjeg susreta s Ra's al Ghulom, Oliver se vraća kući i otkriva da je novi zlikovac sa svojom pratnjom počeo terorizirati Starling City. To je Michael Amar zvan Murmur, čovjek kojem su usta zašivena. Dotle, Laurel i Nyssa se zbližavaju zbog problema s očevima i Nyssa daje Laurel ponudu. Thea se mora pomiriti s ocem nakon što Oliver dovodi Malcolma u njezin stan da se oporavi. A Lance odustaje od Laurel i Arrowa.

3. sez., 17. - 18. ep. - 22. travnja

Vrijeme je za slavlje jer se Diggle i Lyla vjenčaju. Međutim, Deadshot (povremena gostujuća uloga MICHAELA ROWEA) prekida njihov medeni mjesec i govori im da Samoubilačka jedinica ima novi zadatak: spasiti američkog senatora Josepha Craya iz talačke krize u Republici Kasniji. Amanda Waller im objašnjava misiju i predstavlja im novog člana Samoubilačke jedinice, Kupida. U međuvremenu, Oliver saznaje za Rayev novi kostim Atom i njih dvojica se posvađaju. Odnos Felicity i Raya se pogoršava.

Tijekom napada na gradonačelnikov ured, Ray je teško ozlijeđen. Felicity je ugodno iznenađena kad se njezina majka, Donna Smoak, pojavi u bolnici da joj pruži potporu. Policija je u potrazi za napadačem, a Oliver i njegova ekipa nastoje biti korak ispred policije u potrazi za krivcem. Međutim, dolazi do problema kad Ra's al Ghul otme kapetana Lancea.

Napete epizode serije 'Arrow' ne propustite gledati vikendom u noćnom terminu na Domi TV.

 Tagovi