.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Arrow, 20. - 24. studenog

Arrow
,
hr_HR

Nakon stravičnog brodoloma, bogati nasljednik Oliver Queen (Amell) nestaje i pet se godina smatra da je mrtav prije nego što ga pronalaze na zabačenom otoku u Pacifiku. Vraća se kući u Starling City gdje ga dočekuju požrtvovna majka Moira (Thompson), voljena sestra Thea (Holland) i bivša djevojka Laurel Lance (Cassidy).

3. sez., 6. - 7. ep. - 20. studenog

Nakon što je u Wildcatovoj teretani otkriveno obješeno truplo, Ted Grant postaje glavni sumnjivac. Oliver i Laurel se svađaju zbog Tedove nevinosti. Dotle, u sjećanjima, kad Maseo traži Olivera da se sjeti gdje je doušnik Chine White pohranio informacije, traži od Tatsu (gostujuća uloga RILE FUKUSHIME) da osvježi Oliverovo pamćenje. Roy govori tajnu Felicity.

Oliver mora zaustaviti serijskog ubojicu opsjednutog Arrowom, Carrie Cutter (gostujuća uloga AMY GUMENICK), koja je uvjerena da je Arrow njezina prava ljubav i ne preza ni pred čime da zadobije njegovu pozornost. Nažalost, želi zadobiti njegovu pozornost ubojstvima. Dotle, Ray moli Felicity da mu bude pratnja na radnoj večeri s važnim klijentima. Thea traži nove DJ-eve za Verdant i upoznaje Chasea (gostujuća uloga AUSTINA BUTLERA), drskog DJ-a s kojim se odmah sukobljava.


3. sez., 8. - 9. ep. - 21. studenog

U drugom dijelu prijelazne epizode Arrow/Flash, Oliver, Arsenal i Diggle tragaju za Diggerom Harknessom (gostujuća uloga NICKA E. TARABAYA), ubojicom koji koristi bumerang, no iznenađeni su kad se suoče s timom ARGUS. Diggle pita Lylu zašto je ARGUS upleten, ali ona mu ne odgovara, pa Harkness napada zgradu, ubija nekoliko agenata i namjerio se na Lylu. Arrow ulazi u bitku i dobiva pomoć starog prijatelja – Flasha (gostujuća uloga GRANTA GUSTINA). Harkness uspijeva pobjeći i Oliver se udružuje s Barryjem kako bi ga pronašli prije nego što dođe do Lyle. Kad Harkness postavi pet bombi u gradu koje će eksplodirati u isto vrijeme, timovi moraju surađivati kako bi spasili grad.

 

Nyssa al Ghul vraća se u Starling City i govori Oliveru da je njezin otac Ra's al Ghul dao Oliveru 48 sati da pronađe Sarina ubojicu ili će Liga ubojica početi ubijati građane Starling Cityja. Laurel je iznenađena kad od oca dobije poseban božićni dar – majku Dinu (povremena gostujuća uloga ALEX KINGSTON). Dotle, Ray se pokušava pomiriti s Felicity i Oliver dogovara sastanak s Ra's al Ghulom.

 3. sez., 10. - 11. ep. - 22. studenog

Nakon Oliverove borbe s Ra's al Ghulom, Diggle i Arsenal nastavljaju štititi grad dok Arrowa nema. Međutim, nakon što im se Oliver nije javio tri dana, boje se da se njihovu prijatelju nije dogodilo ono najgore. Felicity odbija vjerovati da je Oliver mrtav dok Merlyn ne dođe u iznenadni posjet timu. Thea sumnja da se nešto krije iza Oliverova nestanka i traži od Merlyna uslugu. Dotle, Ray testira novi dio svog odijela, a Laurel postaje Crni Kanarinac.

 

Arsenal i Diggle upozoravaju Laurel o tome da kreće sestrinim stopama i žele da prestane prije nego što pogine. Međutim, Brick (gostujuća uloga VINNIEJA JONESA) otme gradske vijećnike i prijeti da će ih sve pobiti ako policija ne evakuira Gladese, pa svi junaci djeluju zajedno. Dotle, Ray pomaže Lanceu i policiji u borbi s Brickom – te pokazuje Felicity novu stranu njezina šefa. Malcolm govori Thei da Ra's al Ghul proganja njega i njegovu obitelj i da odmah moraju pobjeći iz grada.


3. sez., 12. - 13. ep. - 23. studenog

I dalje rade bez Olivera i žele zaustaviti Bricka, pa tim Arrow razmišlja da pristanu na Malcolmovu ponudu da im pomogne – jer Malcolm se želi osvetiti tom kriminalcu. Roy i Laurel govore da timu treba pomoć kako bi se spasili nevini građani Gladesa, no Felicity je odlučna protiv toga. Svi očekuju od Digglea da donese odluku. Dotle, u sjećanjima vidimo kako se Malcolm pretvorio iz brižnog oca i muža u hladnokrvnog ubojicu nakon ubojstva njegove supruge.

 

Oliver je zapanjen promjenama u timu Arrow. Naviknut je na to da on donosi odluke, ali vidi da je tim evoluirao dok ga nije bilo i ubrzo dolazi do tenzija u skrovištu. Oliver je bijesan što je Laurel djelovala kao Crni Kanarinac i govori joj da prestane riskirati život, ali kad Vertigo (PETER STORMARE) opet napadne grad, Laurel ne sluša Olivera, nego pronalazi Vertiga koji joj daje punu dozu droge. Laurelini najveći strahovi vezani su uz njezinu sestru Saru (CAITY LOTZ), pa Vertigo uzrokuje halucinaciju u kojoj dolazi do epske bitke između Kanarinca i Crnog Kanarinca. Dotle, Chase iznenađuje Theu, a Roy je upozorava da se kloni Malcolma.3. sez., 14. - 15. ep. - 24. studenog 

 

Malcolm stavlja Olivera i Theu u opasnu situaciju koja ih odvodi na Lian Yu s Oliverovim bivšim neprijateljem, Deathstrokeom (gostujuća uloga MANUA BENNETTA). Sjećanjem otkrivamo da su se Oliver i Maseo vratili u Starling City da uzmu biooružje Omega. Unatoč naredbi Amande Waller (gostujuća uloga CYNTHIJE ADDAI-ROBINSON) da se ne otkrije nikomu, Oliver provjerava kako je njegova obitelj, Laurel i njegov najbolji prijatelj, Tommy Merlyn.

 

Malcolma je zarobio Ra's al Ghul i odveo ga je u Nandu Parbat. Zbog njegove ljubavi prema Thei, Oliver razmatra da spasi Merlyna. Dotle, Ray je opsjednut time da dovrši svoje odijelo Atom kako bi spasio grad, ali Felicity se boji da kreće istim putem kao Oliver i pokušava ga odvući od laboratorija.

 

 

Napetu seriju 'Arrow' ne propustite pratiti od srijede do petka na Domi TV!Tagovi