novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Arrow, 2. - 6. srpnja

Arrow, 4. sezona - 5
,
hr_HR

Nakon stravičnog brodoloma, bogati nasljednik Oliver Queen (Amell) nestaje i pet se godina smatra da je mrtav prije nego što ga pronalaze na zabačenom otoku u Pacifiku.

4. sez., 6. ep. - 2. srpnja

Felicity poludi kad sazna da je Ray Palmer živ i da ga drži Damien Darhk. Felicityna krivnja jer nije prije našla Raya uzrokuje napetosti između nje i Olivera. U međuvremenu, Sara se pridružuje Laurel, Thei i ekipi u misiji spašavanja Raya. Međutim, učinci Lazarus Pita preuzimaju i ugrožavaju cijelu operaciju. Felicityna majka Donna vraća se u Star City.

4. sez., 7. ep. - 3. srpnja

Borbu ekipe Zelene Strijele protiv Damiena Darhka zakomplicira šokantno otkriće. U međuvremenu, Theina žeđ za krvlju se vraća i ona izgubi kontrolu pred Alexom.

4. sez., 8. ep. - 4. srpnja

U drugom dijelu epske epizode u kojoj se Strijela i Flash susreću, Oliver i Barry Allen (Grant Gustin) vode Kendru Saunders (Ciara Renee) i Cartera Halla (Falk Henstchel) na udaljenu lokaciju kako bi ih skrili od Vandala Savagea (Casper Crump) dok ne otkriju kako ga poraziti. Malcolm dogovara sastanak Vandala, Zelene Strijele i Flasha koji ne ide po planu. U međuvremenu, Felicity, Thea, Diggle i Laurel rade s Flashevom ekipom kako bi napravili oružje dovoljno jako da uništi Vandala Savagea.

4. sez., 9. ep. - 5. srpnja

Nakon ponovnog napada na grad, Oliver povlači odvažan potez protiv HIVE-a. Malcolm provjerava Theu i odlazi uz upozorenje. Stvari postaju grozne kad Damien Darhk brutalno uzvraća udarac na Oliverovoj zabavi.

4. sez., 10. ep. - 6. srpnja

Oliver se mora nositi s razarajućim posljedicama Darhkova posljednjeg napada. U potrazi za osvetom, Oliver kreće u lov na Darhka.

Napete epizode serije 'Arrow' ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV.

 Tagovi