Arrow, 2. - 3. veljače

arrow - 4
,
hr_HR

Nakon stravičnog brodoloma, bogati nasljednik Oliver Queen (Amell) nestaje i pet se godina smatra da je mrtav prije nego što ga pronalaze na zabačenom otoku u Pacifiku.

4. sezona, epizoda 1 - 2 - 2. veljače

U prvoj epizodi četvrte sezone, Oliver i Felicity moraju se vratiti kući kako bi pomogli ekipi protiv napada ubojica „duhova“ koje vodi Damien Darhk (NEAL McDONOUGH).

Kad stara obiteljska prijateljica Jessica Danforth (JERI RYAN) kaže Oliveru i Thei da će se kandidirati za gradonačelnicu, oba Queena su zabrinuta – s obzirom na to da su posljednja tri gradonačelnika ubijena. Unatoč tome što se bune, Jessica objavi kandidaturu. Zelena Strijela i Brzić obećaju štititi je. U međuvremenu, Thea počinje osjećati učinke Lazarus Pita. Uz to, Felicity je suočena s teškom poslovnom odlukom i pomoć traži od zaposlenika Curtisa Holta (ECHO KELLUM).

4. sezona, epizoda 3 - 3. veljače

Rastuća napetost između Olivera i Digglea ugrožava im živote kad krenu za Damienom Darhkom i metačovjekom HIVE-a. U međuvremenu, Laurel nagovara Theu da se vrati u Nandu Parbat i u Parbat i zamoli oca da stavi Saru u Lazarus Pit. Međutim, Laurel je iznenađena kad Nyssa al Ghul (KATRINA LAW) odbija.

 

Napete epizode serije 'Arrow' ne propustite gledati vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u.Tagovi