Arrow, 17. - 21. rujna

arrow - 4
,
hr_HR

Nakon stravičnog brodoloma, bogati nasljednik Oliver Queen (Amell) nestaje i pet se godina smatra da je mrtav prije nego što ga pronalaze na zabačenom otoku u Pacifiku.

6. sez., 15. ep. - 17. rujna

Black Siren donese šokantnu odluku, a Oliver i Thea zapanjeni su kad saznaju da je Roy Harper (bivši glavni glumac serije Colton Haynes) opet u Star Cityju. No kad otkriju okolnosti njegova povratka, shvate da je u nevolji i krenu u njegovo spašavanje.

6. sez., 16. ep. - 18. rujna

Nyssa dolazi po Theu u Star City, a Thea joj protiv volje pokušava pomoći. Tim Arrow pronalazi kutiju s mapom te ju pokušavaju otključati.

6. sez., 17. ep. - 19. rujna

Napeta situacija između Olivera i Johna poraste nakon što se Oliver ispriča Johnu, a ovaj ga upozori na pogreške. Laurel poljubi Diaza.

6. sez., 18. ep. - 20. rujna

Oliver u halucinacijama vidi Adriana Chasea koji ga konstantno podsjeća na njegove pogreške u prošlosti. Oliver misli kako nikada nije trebao oformiti tim Arrow.

6. sez., 19. ep. - 21. rujna

Mladog Diaza u sirotištu je gnjavio nasilnik, a danas se on želi učlaniti u kriminalnu organizaciju The Quadrant. U borbi Olivera i Diazovih ljudi dogodi se eksplozija nakon koje neće biti preživjelih.

Napete epizode serije 'Arrow' ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u. Više o šestoj sezoni saznajte OVDJE.Tagovi