.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Arrow, 15. - 18. prosinca

img placeholder
,
hr_HR

Nakon stravičnog brodoloma, bogati nasljednik Oliver Queen nestaje i pet se godina smatra da je mrtav prije nego što ga pronalaze na zabačenom otoku u Pacifiku.

1. ep. - 15. prosinca

Diggle i Felicity vraćaju se na otok kako bi nagovorili Olivera da se vrati kao Arrow.

2. - 3. ep. - 16. prosinca

Brončani Tigar i China White iz DC Comicsa siju kaos po četvrti Glades. Oliver otkriva da kradljivci otimaju lijekove koji se šalju u bolnicu Glades Memorial - a bolnica će se zatvoriti ne budu li imali lijekova. Roy pokušava zaustaviti lopove, ali ne uspijeva. Pozornik Lance ga uhićuje. Oliver upada u žestoku bitku za lijekove s Chinom White (gostujuća zvijezda KELLY HU) i njezinim novim partnerom Benom Turnerom, poznatom pod aliasom Brončani Tigar (gostujuća zvijezda MICHAEL JAI WHITE). U međuvremenu Laurel planira kako će uhvatiti Strijelu, a Thea Royu upućuje ultimatum.

Prošlost pozornika Lancea dovodi Laurel u opasnost. Lance saznaje da je kriminalac Barton Mathis (gostujuća zvijezda MICHAEL EKLUND), kojeg je zatvorio prije mnogo godina, pobjegao iz zatvora tijekom potresa i vratio se starim navikama - mučenju i ubijanju žena. Felicity ponudi da će ona biti mamac tako da Strijela, Diggle i Lance mogu uhvatiti zločinca, ali plan polazi po zlu. Mathis se razbjesni i za odmazdu otima Laurel. Planira je ubiti dok je Lance prisiljen gledati. U međuvremenu Thea i Oliver ostaju osupnuti kad okružni tužilac Adam Donner (gostujuća zvijezda DYLAN BRUCE) zatraži smrtnu kaznu za Moiru. Oliver moli Roya da mu pomogne pronaći Canary (gostujuća zvijezda CAITY LOTZ).
4. - 5. ep. - 17. prosinca

Oliver upoznaje Canary. Oliver otkriva da čovjek kojeg zovu Gradonačelnik (gostujuća zvijezda CLE BENNETT) krijumčari ilegalno oružje u Glades. Zato Oliver sponzorira akciju Gotovina za oružje kako bi pomogao očistiti grad. Nažalost, Gradonačelnik i njegova banda upadaju na akciju i ozbiljno ozljeđuju Sin (gostujuća zvijezda BEX TAYLOR-KLAUS). Canary je bijesna kad saznaje da je njezina prijateljica u bolnici i kreće u osvetu. U međuvremenu Felicity ostavlja Olivera osupnutog informacijama o pravom Canarynu identitetu, Donner poziva Laurel na večeru, a Diggle se sastaje sa starim prijateljem.

Canary pjeva! Dok Oliver liječi Canaryne rane, pokušava je navesti da mu kaže odakle je došla, ali ona ne želi. Ali kad Olivera i Canary u kući Queenovih napadnu obučeni ubojice iz Lige asasina, ona priznaje da je povezana s tom zloglasnom organizacijom. U međuvremenu Moira je suočena s optužbama za ubojstvo i udruživanje zbog svoje uloge u uništenju četvrti Glades, a pomoćnik okružnog tužioca nudi joj izbor - da sada prizna krivnju i izbjegne smrtnu kaznu ili da riskira sa suđenjem. Thea preklinje majku da se bori za svoj život, ali čini se da je Moira odlučila prihvatiti ponudu. U međuvremenu Oliver bjesni na Laurel je se pridružila timu tužioca na slučaju njegove majke.
6. - 7. ep. - 18. prosinca

Amanda Waller (gostujuća zvijezda CYNTHIA ADDAI-ROBINSON) šalje agente A. R. G. U. S.-a da otmu Digglea. Waller obavještava Digglea da je Lyla (gostujuća zvijezda AUDREY MARIE ANDERSON) nestala dok je u Moskvi istraživala trag o Deadshotu (gostujuća zvijezda MICHAEL ROWE). Kada Diggle obavještava tim da putuje u Moskvu u pokušaju da spasi Lylu, Oliver i Felicity odlučuju mu se pridružiti, ali se stvari kompliciraju kad se na pisti pojavi Isabel i pridruži Oliverovu "službenom putu." U međuvremenu Moirina odvjetnica Jean (gostujuća zvijezda TERYL ROTHERY) govori Thei da njezina veza s poznatim kriminalcem Royem negativno utječe na slučaj njezine majke.

Oliver postaje zabrinut kad misteriozna bolest krene harati gradom i zarazi tisuće ljudi - uključujući Digglea. Oliver u Diggleovoj krvi otkriva Vertigo i shvaća da je Grof (gostujuća zvijezda SETH GABEL) pobjegao iz zatvora i ponovo raspačava svoju drogu. U međuvremenu počinje Moirino suđenje za sudjelovanje u Pothvatu. Kad pomoćnik okružnog tužioca Adam Donner pada u nesvijest u sudnici pokazujući simptome trovanja Vertigom, Laurel mora preuzeti palicu i voditi slučaj protiv Moire - a Oliver je rastrgan između pružanja potpore obitelji tijekom suđenja i hvatanja Grofa. Međutim, ulozi se mijenjaju kad Felicity slijedeći trag upada ravno u Grofovu zamku.
 Tagovi